Buna
uite,eu nu cred ca andrei si-ar dori ca tu sa ajungi asa...
el te iubeste,acolo de unde e,si cred ca sufera cand te vede asa. vorbeste cu mama ta,te mai ajuta,consulta si un psiholog daca vrei.
nu e drept ca o persoana de varsta ta sa sufere ata,sa planga atat,dar,asta e viata.
nu trebuie sa mergi la shopping neaparat,du-te la o plimbare in parc,sau pe langa un lac, undeva unde sa te poti calma, sa fii singura.
eu nu cred ca prietenele tale sunt.prietene.ar trebui sa te ajute, sa te sustina, nu sa te forteze sa dai petreceri!
durerea in timp va disparea.acum poate nu crezi asta,dar viata merge inainte,nu trebuie sa ramai blocata,pentru ca timpul va trece pe langa tine,si vei regreta.
trebuie sa gasesti o ocupatie care sa te „absoarba",gen sudoku,origami,tricotat,desenat,compune poezii,etc.
incearca sa te gandesti ca tot ce faci,faci pentru el, pentru andrei, si ca el traieste odata cu tine.cred ca acum este foarte dezamagit de tine...te autodistrugi, indepartezi pe toata lumea de tine.nu este bine.
capul sus! viata merge inainte.sa stii ca el te vegheaza,iti urmareste fiecare pas, se bucura cand tu te bucuri, plange alaturi de tine.fa-l sa fie mandru de tine!
Ce pot spune
Prea frageda o copila pot spune.
Sa zbarlit pielea pe mine.
Si eu am iubit.dar in fine
Iti spun doar ca.
ce nu te distruge. te face mai puternica
Eu unul sunt destul de tare psihic dar
Nimeni nu e perfect.
Fii tare. pentru ady.
Sunt de obicei mai rece ( asta imi e felu )
Dar la povestea ta sa zbarlit pielea pe mine.
Iti doresc sa gaseti lumina de la capatul tunelului in care te afli in acest moment dureros.
Daca vrei putem vorbi prin mesaje @ TPU.
Imi poti lasa idd-ul tau ori nr de telefon si te voi ajuta eu cu ce e nevoie o.O
Mie imi suna a telenovela /:) dar te cred! atata suferinta nu poate fi inventate, stiu asta :-<
dar asculta: incearca sa treci peste,findca Andrei asta ar vrea, gandeste-te ca nu ar fi fericit daca ar vedea ca iubirea lui plange intr-una;)
asculta melodia asta si o sa iti dai seama ca ti se potriveste mie%;)
iti garantez ca Andrei ti-o dedica tie, si sper ca te va calma mai mult decat sa te intristeze
http://www.youtube.com/watch?v=UjFxaU6zrkc
fi tare pentru. Andrei
Eu te inteleg foarte bine stiu cum e sa pierzi pe cineva dra eu mi-am pierdut mama aveam tot doar 12 ani trec cu greu peste asta dar daca ne autodistrugem nu facem nimic nu te inchide in tine esti foarte tanara si esti o copila inca vorbeste cu cei din jurul tau cu mama ta cu tatal tau si spune-le offul tau nu sta asa ca ai sa te imbolnavesti. Vrei nu vrei e regretabil dar Andrei al tau nu se mai poate intoarce ci poate sa te priveasca de acolo de unde e. Spre binele tau incearca sa mai uiti nu ma intelege gresit nu sa-l uiti pe el nimeni nu ti-l poate lua din minte si nu ai cum sa uiti amintirile si cuvintele spuse de el.
chiar imi pare foarte rau pentru tine incearca sa iti selectezi altfel prietenele nu numai pentru interes sa vb cu tine si fa-ti de ocupatie citeste ceva iesi in oras sau fa ceva ce te va ajuta.
bafta si sincere regrete!
Buna scumpo...am citit tot ce ai scris si sincer,nu mai am cuvinte m-ai impresionat pana la lacrimi,probabil, in momentul de fata, plangem amandoua.Doamne,e ingrozitor ce ti s-a intamplat.
Eu m-am intrebat de multe ori,de ce e lumea asa,adica de ce mereu,cand credem ca totul e frumos si roz pierdem ce avem mai drag?!
Imi pare nespus de rau pentru tine si te rog sa ma crezi ca mi-e foarte greu sa ma opresc din plans acum.
Spuneai ca ai vrea sa il visezi.Du-te la mormantul lui. aprinde o lumanare si stai cateva momente si roaga-te pentru el, spune-i exact ceea ce simti pentru ca el te aude.
Daca plangi toata ziua, si iti distrugi viata consumand cafea, Ady se va supara pe tine.In aceste momente,pentru a-i dovedi cat il iubesti incearca sa fi tare si vesela,asa cum el te stia.
Mi-ar placea sa stiu din ce oras esti pentru ca as vrea sa discut cu tine mai multe lucruri. Daca spui ca pe prietenele tale le intereseaza doar banii tai,sa stii draga mea,ca ele nu iti sunt prietene adevarate.Un prieten adevarat iti este alaturi atunci cand treci prin momente fericite,dar cand viata te pune in dificultate si in momente grele,iti sunt si mai aproape.
Gandeste-te ca Andrei,este acum ingerul tau pazitor,poate asa a vrut Dumnezeu sa fie,de multe ori,ne trece prin incercari grele,dar fiecare are o semnificatie anume,Ady, e acum alaturi de ingeri si te vegheaza de acolo, de sus.Roaga-te in fiecare seara pentru el si vorbeste cu parintii tai sa dea pomeniri la biserica pentru sufletul sau si cu siguranta te vei simti altfel. Daca ei cred ca banii iti vor aduce fericirea este o mare greseala,incearca sa le exlpici si lor cat de mult tineai la el,iar daca nu vor sa te asculte sau pur si simplu cred ca exagerezi discuta cu o persoana in care poti avea incredere si care te poate sfatui. Daca nu gasesti o astfel de persoana in jurul tau,sa stii ca am putea discuta,sunt dispusa sa te inteleg si sa te ascult ori decata ori vei avea nevoie.
Te rog mult ai grija de tine! Pentru ca daca tu iti vei distuge viata, sufletul lui Ady, nu se va putea odihni in pace!:*
Te astept sa mai discutam daca simti nevoia!
Te pup scumpo si iti doresc tot binele din lume!:*
-Emma-
Am citit tot ce ai scris, sincer m-a impresionat ce s-a intamplat mi-au dat lacrimile ...sincere condoleante,. incearca sa treci peste tragedia asta,. stiu ca no sa poti dar incearca!