| al3utzu a întrebat:

Am 12 ani si imi place de o fata (cu cateva luni mai mica) si nu stiu cum sa-i spun. ajutati-ma va rog mult!

Răspuns Câştigător
| Ea.e. a răspuns:

Ii zici pe mess ceva de genu" :

-Sall, cf?
-(daca are avatar cu ea) : Ce draguta esti in avatar :X; ( iar daca nu are avatar cu ea) : Dc nu'ti pui o poza cu tine la avatar? Ca esti draguta.
-(daca vorbiti in weekend zi'i asa) : Abia astept sa mai vb luni ca esti o fata de treabawinking

Apoi mai tine'o asa cu dragalasenii, complimente etc pana la Valentine's Day (e intr'o duminica) si'i zi'i asa atunci :

-Sall big hug kiss
-Mi'a fost dor de tine big grin
-Stii eu te simpatizez...cred ca esti draguta si imi place de tine
-Uite... vrei sa fii cu mine? Sa incercam o relatie?

Si poti sa mai vb cu prietenii vostri comuni ca o cam simpatizezi etc smug
Puteti dupa ce mai afla prietenii tai sa faceti conferinte pe mess cu provocari delea smug sau sa jucati sticluta in clasa ( noi asa facem in clasa si's a7a eu )

tongue

12 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Poti sa ii zici pe mess

| Razvy197 a răspuns:

Si eu am 12 ani si sunt cu o fata cu cateva luni mai mica.Imi placea de ea si ei de mine.Si e simplu. ii spui pe mess ca o placi sau ca ai vrea sa fi cu ea.Fiinca ca pe mess e mai usor ca nu te emotionezihappy. Sper ca te-am ajutat.

| tomtom_7971 a răspuns:

Cu mult calm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Organizeaza o inalnire intre voi si cativa prieteni. Da-i de inteles ca o placi prin felul cum vorbesti cu ea, felul cum te comporti. Vorbeste cu ea despre mai multe subiecte si de cele mai multe ori fi de acord cu ea. Dupa, cand vorbiti pe mes sau prin mesage, ii poti spune ca o placi.

| AdaIoana18 a răspuns:

Invit-o la o plimbare poate la un suc, apoi m-ai discutati intre voi, iar apoi ii zici ce sentimente ai tu pentru ea. Eu una asa am procedat cu prietenul si a mers totul bine.Succes!

| Яùxsi a răspuns:

Ia`ti inima in dinti si fa`o.
Profita de ocazie cand sunteti singuri.
Daca nu, pe mess smug

| Melly a răspuns:

La 12 ani ar trebui sa te tii de scoalabig grindar treaba ta daca iti place de ea intreab-o si poate reusesti sa fii cu eabig grin

| onemaninsane a răspuns:

Depinde ce gen de fata e! Dar in principiu, un mesaj sau un bilet la varsta ta, rezolva totul! Sau: TE INTERESEZI CARE E CEA MAI BUNA PRIETENA A EI, SI FACI CA PRIETENA EI CEA MAI BUNA SA AFLE, si atunci fii sigur ca si fata pe care o placi tu o sa afle! Si apoi o sa vezi ce se intampla si mai intrebi, si daca a fost buna ideea (si sigur e cea mai buna) atunci mai povestim! Succes!

| babygyrl a răspuns:

Vorbeste cu ea pe mess. Esti baiat asa ca trebuie sa ai curaj.

| al3utzu explică:

Multumesc mult tuturor! Dar cel mai folositor raspuns a fost de la alO_Oha.

| al3utzu explică:

Melly sunt a-5-a si am numai note de 9 si 10.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MESSU=RAHAT.eu i-am zis unui baiat ca sunt innebunita dupa el pe mess si am avut o relatie practic pana la scoala ma pregatisem sa ii dau un french kiss dala classic, si mi0a zis cf>lasa-ma am iubita, am glumit si eu.si de atunci gata messu. app am 15 anihappy