| tia1crystal a întrebat:

Am 12 ani si scoala reincepe curand. Problema e ca nu ma inteleg bine cu multi dintre colegi. De primavara trecuta ma tot sacaie si imi pun porecle de genul "Niki Bella"/"Amazoana". Aveti vreo idee ce as putea sa fac sa ma inteleg cu ei din nou sau doar sa-i fac sa ma lase in pace?

Răspuns Câştigător
| iflirius a răspuns:

Chestiile astea (care sunt ft comune pentru copii de 12 ani) o sa treaca de la sine, si nu merita luate in seama. incearca sa nu fii, sau cel putin sa nu pari afectata de treaba cu poreclele si asa mai departe, pentru ca o sa inceteze cand nu o sa-si mai faca efectul, adica sa te enerveze pe tine. ia si tu situatia asta mai in gluma, si incearca sa stai doar cu putinele persoane cu care te intelegi cel mai bine

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai sanii si fundul mare si de-aia iti spun asa

| Nyy2003 a răspuns:

Incearca sa ii ignori pe acei colegi.
Daca acest lucru persista, spune-le pariintilor tai, sau discuta cu dirinta/dirigintele.Aceste lucruri sunt perfect normale. Colegii tai cred ca te invidiaza.Simplu.Nu ii baga in seama.Nu trebuie sa asculti toti prostii care tr critica.Tu poate ca esti unica.E bine sa fii asa.Dar te rog, nu iti mai asculta colegii.
Sper ca te-am ajutat.