Se grabesc sa creasca si cu sutiene sani arata ca nsite caraghioase, porcarii nu te prosti si tu ca ele, eu iti zic un mare BRAVO ca vrei sa fii diferita, ele merg precum oile la stana daca una face ceva trebuie sa faca si cealalta, inca o data BRAVO CA ESTI DIFERITA!
Daca porti sutien/bustiera nu inseamna ca te crezi smechera
daca porti sutien cu burete si te mai si lauzi cu sanii tai "mari" atunci inseamna ca esti falsa
tu nu trebuie saporti sutien/bustiera doar pentru ca poarta ele, daca ai nevoie porti, daca nu nu
si daca porti nu inseamna ca esti la fel ca ele fiecare este diferit in felul lui, nu inseamna ca daca toate femeile poarat sutien, toate sunt la fel
Sutien porti atunci cand simti nevoia, cand arata inestetic sanii pe sub o bluza, adica atunci cand ai ce pune in sutien. Daca ti'au crescut sanii poti sa porti, iar daca nu nu are rost.
Daca ai nevoie de ce sa nu porti?
eu una m`as simtii mai fericita fara sutien. dar daca trebuie port. In plus nu cred ca daca porti sutien sau bustiera ca ai nevoie inseamna ca esti ca celelalte colege ale tale
Fiecare e unic in felul sau
Nu te lua dupa toti destepti cu bustiere si sutiene.va veni o vreme cand chiar va trebui sa porti. cel mai sigur iti va spune mama ta cand.
Pai depinde daca ai sanii mari spune-i mamei tale ca vrei o bustiera sau sutien fara burete pentru ca pot aparea okazii in care trebuie sa faci ceva pentru a nu se vedea urat pe sub o anumita bluza pup
Diorrus întreabă: