anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani si toate coloegele mele poarta bustiera sau sutien cu bureti adica nici macar nu au nevoie de ele pentru ca nu au ce pune.doar eu si prietena mea cea mai buna nu purtam desi ea a mai purtat de cateva ori dar eu ii am dubli decat ai ei...eu as vrea si as putea sa port sutien sau bustiera dar dupa ce le-am zis in fata eu si ea ca nu are rost sa poarte fara motiv nu mai stiu ce sa zic.plus ca i-am zis si mamei mele ca ce se prostesc. ok mama a zis ca daca vreau imi si mie dar nu stiu ce sa zic adica eu si BFF nu suntem chiar ca si colegii nostri.adica ne intelegem cu ei dar se cred smecheri, au prieten/prietena de pe acum, fumeaza etc...si toti sunt asa. mie una mi se pare ca sunt niste idioti:***fa-o

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Se grabesc sa creasca si cu sutiene sani arata ca nsite caraghioase, porcarii nu te prosti si tu ca ele, eu iti zic un mare BRAVO ca vrei sa fii diferita, ele merg precum oile la stana daca una face ceva trebuie sa faca si cealalta, inca o data BRAVO CA ESTI DIFERITA!

7 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Daca porti sutien/bustiera nu inseamna ca te crezi smechera
daca porti sutien cu burete si te mai si lauzi cu sanii tai "mari" atunci inseamna ca esti falsa
tu nu trebuie saporti sutien/bustiera doar pentru ca poarta ele, daca ai nevoie porti, daca nu nu
si daca porti nu inseamna ca esti la fel ca elewinking fiecare este diferit in felul lui, nu inseamna ca daca toate femeile poarat sutien, toate sunt la felwinking

| JustMe a răspuns:

Sutien porti atunci cand simti nevoia, cand arata inestetic sanii pe sub o bluza, adica atunci cand ai ce pune in sutien. Daca ti'au crescut sanii poti sa porti, iar daca nu nu are rost.

| cristina_3322 a răspuns:

Si care ti-e neclaritatea?

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Ai tate mari. La ce iti mai trebuie celelalte porcariiwinking

| blonda496 a răspuns:

Daca ai nevoie de ce sa nu porti?
eu una m`as simtii mai fericita fara sutien. dar daca trebuie portcrying. In plus nu cred ca daca porti sutien sau bustiera ca ai nevoie inseamna ca esti ca celelalte colege ale talewinking
Fiecare e unic in felul sauwinkingbig hug

| Myzune a răspuns:

Nu te lua dupa toti destepti cu bustiere si sutiene.va veni o vreme cand chiar va trebui sa porti. cel mai sigur iti va spune mama ta cand.

| danutza14 a răspuns:

Pai depinde daca ai sanii mari spune-i mamei tale ca vrei o bustiera sau sutien fara burete pentru ca pot aparea okazii in care trebuie sa faci ceva pentru a nu se vedea urat pe sub o anumita bluza pup