Uite nu poti sa obligi pe cineva sa te placa e mai mare ca tine bine nu mi se pare o diferenta de varsta asa de mare dar cred ca el prefera pe cineva de varsta apropiata lui.
Trebuie sa gasesti pe cineva care chiar sa te vrea si de varsta apropiata tie.
Cred ca pe atunci cand ti-a spus ce simte el pentru tine avea o alta gandire dar cred ca nu te mai vrea datorita varstei asa presupun.
Cred ca el nu te mai vrea dar nu-ti spune asta fiindca nu vrea sa te raneasca, asa ca sa nu fii ranita paraseste-l tu prima.
Mult succes.
Bine, mi-aş fi dat seama de asta si singură...
Cred ca baiatul realizeaza ca esti prea mica.Nu pentru el ci la modul general. Daca nu te vrea nu ai ce face.Cauta pe altul apropiat de varsta ta.Pentru,deocamdata,o relatie de prietenie.Asa ca pentru varsta ta.
O sa gasesti altul de varsta ta si o sa-ti treaca... Ai rabdare.
Dragostea cu "sila" nu se poate. Degeaba il placi tu daca el nu simte nimic. Sorry!
Succes!
Eu nu cred ca relatia asta dintre voi mai functioneaza, stiu ca e greu dar trebuie sa accepti realitatea, poarta o discutie o el daca tu inca il mai vrei si iti doresti ca relatia sa mearga si astea desi eu cred ca nu te mai vrea, poate sentimentele lui s-au schimbat.Dar eu zic ca ar fi mai bine daca ai avea pe viitor pe cineva de varsta apropiata tie.
Mi-aş fi dat seama de asta si fără ajutoru vostrul...doar că nu inteleg de ce uneori incă imi mai spune cuvintele alea atit de dulci? Dc mereu încearcă să mă atingă, să fie mai aproape de mine? Mereu îmi ia telefonul si îl ascune, mă îmbrăţisază "din greseală"
Awesom întreabă:
Elenastoica9 întreabă: