Este secretia vaginala normala care arata ca te maturizezi. In maxim doi ani de la prima aparitie a acestei secretii, vei avea prima menstruatie.
Buna.Este normal ca la varsta ta sa-ti curga lichidul acela.Nu te speria. Probabil esti aproape de menstruatie si de aceea iti curge.Si mie mi-a curs, fi fara grija. Daca cumva curge prea mult, spune-i mamei tale.Ar fi indicat sa iti pui un absorvant discreet cand pleci undeva, in caz ca curge lichidull.
Hey! acea se numeste secretie vaginala nu e neaparat sa iti vina inaintea menstruatie sa stii mie mi-a venit inainte cu 2 ani de menstrutatie spune-i mamei tale n este chiar neaparat sa-ti pui absorbante subtiri ca numa te incurci e de ajuns sa te schimbi in fiecare zi chiloti tai si gata. pa.
Daca nu ai o sa iti vina de acum, deci sa fii pregatita si sa nu te sperii, e ceva normal care se intampla tuturor fetelorsa iti pui un tampon din ala de zi pentru scurgerea aia...
Esti prea mica ca sa stii amanuntit ce este acea substanta.
Este o substanta eliminata de corpul tau datorita hormonilor.
E o scurgere alba (la inceput) care da semnalul inceperii pubertatii...
E formata din niste celule prin care uterul tau se mentine curat!
P. S Dupa 1-2 ani de "scurgeri" de acestea vei avea sigur menstruatie! (dai si mie o funda?)
BUNA! Am sa incerc sa iti dau un raspuns din care sa intelegi ce se intampla cu tine...Scurgerile vaginale se mai numesc si leucoree. Leucoreea normala este formata din produsul de secretie al glandelor de la nivelul genital(stii tu unde) (fenomenul se numeste transudare) si din celule descuamate din acest tract. Fiecare femeie are o secretie vaginala normala incepand din perioada pubertatii si terminand la menopauza.
O secretie vaginala normala este clara sau putin albicioasa, cu o consistenta precum a albusului de ou, fara miros sau cu un miros specific, care nu este neplacut (este chiar placut fiindca, printre altele, atrage...). Si de aici incep diferentele, fara ca aceste diferente sa insemne probleme in starea de sanatate a vaginului. Secretia vaginala normala are caracteristici individuale in ceea ce priveste cantitatea si aspectul. SPER CA AI INTELES CE SE INTAMPLA CU TINE...