Sa ti-o zic drept, esti c**** daca ti-o 'tragi' de mai multe ori, cu persoane diferite. Ceea ce spune fata aia e adevarat, se numeste masturbare, nu are legatura cu sexul.Totusi,nu la toate fetele e la fel, unele simt ceva, altele nu
Eu nu sunt o fata care vrea cearta deci iti spun pe fata: nu mi-am traso cu nimeni pana acum si nici nu vreau. dupa 18 ani. si a zis cineva ceva de ce ai zis tu acolo? mai bine mai cineste o data intrebarea si dupa aceea spune-mi ce ai inteles. eu am si spus clar ca nu am facut asta si ca nu sunt c..., dar in fine, ti-am zis citeste intrebarea si dupa zi-mi ce ai inteles.
Looooooooooooooooooool Ti-am inteles intrebarea perfect,am citit acolo ca ''o sa gasesti raspunsuri in care o sa fii facuta c**** '',cum ai spus la inceput,si tocmai de aia ti-am EXPLICAT ce inseamna cuvantul ala,nici de cum nu te-am facut c****.Am vrut sa subliniez ca [,] chiar daca nu mentionai partea aia,nimeni n-avea niciun motiv sa te faca asa,pentru ca n-are nicio legatura cu masturbarea de care zicea fata aia,n-are nicio legatura cu sexul. Mai citeste-ti tu o data intrebarea si mai citeste-mi, de asemenea, inca o data raspunsul, ca ai inteles ce-ai vrut tu, eu nu ti-am zis nimic cu rautate
Tu poate ai inteles ca te-am facut asa, pentru ca am zis ''Esti c***a'', dar de fapt era o explicatie, am continuat cu ''daca''
Inseamna ca am inteles eu gresitt. si am gresit cand am zis sunt cea mai desteapta din cls. de fapt sunt a 5. ma rog nu cont.
misauratcuviata întreabă: