| artista2000 a întrebat:

am 13 ani, 0stiu ca in raspunsuri o sa gasesc ceva de genul( esti o c**** ) dar nu este asa ba chiar sunt cea mai desteapta din cls, asa sa trecem la subiect este o fata de cls a 9 care ne spune mereu : daca iti pui degetul jos... si miscati foarte repede simti ceva, placut. este adevarat? nu vreau sa incerc dar vreau sa stiu adevarul. fata asta ne pacaleste pe toti mai mereu, astept cat mai multe raspunsuri, fara raspunsuri de prost gust.:*

6 răspunsuri:
| HepiBăluns a răspuns:

Sa ti-o zic drept, esti c**** daca ti-o 'tragi' de mai multe ori, cu persoane diferite. Ceea ce spune fata aia e adevarat, se numeste masturbare, nu are legatura cu sexul.Totusi,nu la toate fetele e la fel, unele simt ceva, altele nuhappy

| artista2000 explică (pentru HepiBăluns):

Eu nu sunt o fata care vrea cearta deci iti spun pe fata: nu mi-am traso cu nimeni pana acum si nici nu vreau. dupa 18 ani. si a zis cineva ceva de ce ai zis tu acolo? mai bine mai cineste o data intrebarea si dupa aceea spune-mi ce ai inteles. eu am si spus clar ca nu am facut asta si ca nu sunt c..., dar in fine, ti-am zis citeste intrebarea si dupa zi-mi ce ai inteles.

| HepiBăluns a răspuns (pentru artista2000):

Looooooooooooooooooool laughing Ti-am inteles intrebarea perfect,am citit acolo ca ''o sa gasesti raspunsuri in care o sa fii facuta c**** '',cum ai spus la inceput,si tocmai de aia ti-am EXPLICAT ce inseamna cuvantul ala,nici de cum nu te-am facut c****.Am vrut sa subliniez ca [,] chiar daca nu mentionai partea aia,nimeni n-avea niciun motiv sa te faca asa,pentru ca n-are nicio legatura cu masturbarea de care zicea fata aia,n-are nicio legatura cu sexul. Mai citeste-ti tu o data intrebarea si mai citeste-mi, de asemenea, inca o data raspunsul, ca ai inteles ce-ai vrut tu, eu nu ti-am zis nimic cu rautate laughing

| HepiBăluns a răspuns (pentru artista2000):

Tu poate ai inteles ca te-am facut asa, pentru ca am zis ''Esti c***a'', dar de fapt era o explicatie, am continuat cu ''daca'' laughing

| artista2000 explică (pentru HepiBăluns):

Inseamna ca am inteles eu gresitt. si am gresit cand am zis sunt cea mai desteapta din cls. de fapt sunt a 5. ma rog nu cont.

| abcdefuck a răspuns:

Intrebare:colegii tai stiu sa respire?