Depinde, daca ne poti arata o poza cu tine din profil sa ne putem face o idee. Daca vrei poti sa faci upload pe imageshack.us.
Dar nu cred ca esti grasa .
HF
Mie sincer nu mi se pare mult.Adica cel mai mult conteaza ca atunci cand te uiti in oglinda sa iti placa ce vezi.Nu conteaza ce spune mama ta, sau oricine altcineva.Cui nu ii place n-are decat sa nu se uite.Si eu sunt putin plinuta, am 50 de kg si am tot tinut cure de slabire, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca daca cei din jurul meu ma plac asa cum sunt, si mai ales mie imi place cum arat, nu are rost sa ma chinui cu tot felul de chestii.Si asa te sfatuiesc si pe tine sa faci. Ce spun ceilalti e doar o parere, dar de multe ori altii vorbesc fara sa se vada mai intai pe ei... Pop si nu mai fi supy ca tot ce conteaza la un om e sufletul, mai putin aspectul :*
Hey. nu cred ca konteaza kite kg ai. si nu cred ca esthi grasa. crede ceea ce iti soptesthe inima. Si nu cere parerile altora ca uneorii raspunsurile pot fi negative si acest fapt poate sa te deranjeze. Esthi normala (dupa parerea mea) Ku timpul vei slabi vei vedea.(totul va fi bine) succes. sa ai o zi buna
Din ce am vazut in poze mama ta are dreptate.Esti obeza .Mai putin cartofi prajiti si mai multa salata.
Pai fii atenta eu am 1, 65 si 58 de kg am avut si 65 dar m-am pus serios pe slabit si la 65 era ca prea plinuta dar u ca esti mai scunda si ai 60 grasa nu esti doar plinuta cred ca ar fi bine sa ai vreo 50 de kg 55 eventual...SUCCES!
ale0409 întreabă: