Eu zic sa ii asculti. Avand in vedere ca ai 13 ani, nu spun ca esti mica, spun ca dupa ora 18-19 nu ar cam trebui sa iesi. Este spre binele tau. Ai vazut cate fete sunt violate, rapite. Poate ca nu patesti asta, dar tiganii stau mereu la panda si pot sa ''atenteze'' la bunurile/banii tai - o prietena de-a mea a patit-o chiar in mijlocul zilei. Eu zic sa iesi pe timp de zi, cand e frumos afara, sa te distrezi prin parc, mergi la un suc cu fetele si te intorci inapoi pe la 18. Parintii chiar iti vor binele si vorbesc din experienta
Pa-pa
Iesi cu prietenele intre orele 10-15, ca la ora 18 nu prea cred ca mergeti la un suc, mai degraba la o discoteca.Si ar trebui sa ai incredere in ei, pentru ca doar lor le pasa cu adevarat de tine, nu prietenilor tai.
Fa cum fac eu ies la 4 si stau pana la 8 [ si le zici laparinti moama atat e ceasul scuze a trecut timpu asa de repede, no sa se mai intample] si la 6 vara pmn! e ziua pana la 10 ce sa zic vb cu ei si spune-le e vara macar o dat 2 pe saptamana. sa ma lasati pe afrr
Incearca sa ii ajuti la ceva
Si dupa aia mai intreabai odata si poate
Sau daca nu atunci zile ca te plictisesti foarte mult in casa
Bafta:*
Daca vrei "Funda"
Parintii in ziua de azi sunt foarte greu de convins.Intr-un fel nu trebuie sa-i invinuiesti. Daca am sta si ne-am pune in locul lor, ne-am da seama ca ei de fapt nu vor decat binele pentru copilul lor si le este teama sa nu-l piarda.Insa ma tem ca daca nu se vor pune nici ei in locul copilului,atunci se va ajunge la aceeasi situatie.
Incearca sa vorbesti cu ei despre lucruri de genul asta, sa le demonstrezi ca ai crescut, sa le reamintesti cum erau ei la varsta ta si incearca sa te dai bine pe langa ei pentru a avea incredere in tine.Insa sa nu faci prostii pentru a le trada increderea, deoarece la primul pas gresit, aceasta se va zdrobi si o sa-ti interzica totul.
Succes!