| sebastianvalentin a întrebat:

am 13 ani... as dori sa imi lucrez patratelele astept raspunsuri sau sfaturi PM da nu situ cum

4 răspunsuri:
| Tops a răspuns:

Cauta poate gasesti pe net HipHopABS de la Shaun-T da' rezultate intr-o saptamana!

| Ađřıαηηα a răspuns:

Buna. Poi scrie pe google 8 Minute abs acolo iti arata niste exercitii pentru lucrarea abdomenului. Sunt foarte eficiente. IN general multe exercitii fizice pentru lucrarea patratelelor. Sper ca te-am ajutat. Funda?big grin

| xloverush a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

Nu asa se lucreaza patratelele.patratelele se lucreaza in general la sala sau acasa cu diferite aparate dar sunt cam costisitoare.eu zic sa fai ca mine:dimineata dupa ce te trezesti fa 5 flotari (pentru inceput ) iar apoi incearca 10 abdomene. pune-ti picioarele sub pat astfel incat abdomenul sa iti fie in afara apoi fa abdomenele.la inceput e greu dar va fi simplu cum te vei obisnui. odata la 5-6 zile mai pune 5 flotari si 5 abdomene in seria ta.asa iti poti modela corpul.si flotarile sunt mai mult pentru muschi dar un barbat nu este barbat daca are patratele si nu are muschi sau invers.de asta ti-am zis de ele.e indicat sa le faci, acum eu doar te-am sfatuit in privinta lor. sper ca te-am ajutat. fundita?:X

| Ađřıαηηα a răspuns:

E nah laughing u sti mai multe ca esti baiat logic. Dar eu tot pe a mea o tinhee hee