| Euletitia a întrebat:

Am 13 ani. Eu am ora de ajuns seara acasa,,, ora 20, iar aseara am intarziat prin oas cu o prietena, la un suc, in parc etc si am ajuns la 21. Mama s-a suparat tare, desi i-am explicat ca -am facut nimic rau, doar m-am plimbat cu prietena asta a mea(mama o cunoaste si stie ca nu are apucaturi urate), nu am intalnit persoane noi nu nimic, insa a spus ca o deramjeaza ca stau la ore tarzii pe strada, chiar daca nu fac nimic rau. A zis sa ma gandesc ce pedeapsa cred ca merit si sa-i spun, si cdaca e o pedeapsa rationala, mi-o da pe aia. Ce peddeapsa ziceti voi sa-i propun?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ii propui aceasta pedeapsa: sa stai in casa la sfarsit de saptamana adica sambata si duminica

| Euletitia explică:

Imi cer scuze pentru greselile de scriere, dar am scris in graba si n-am mai corectat textul.

| ÐiÐi a răspuns:

Deci in primul rand ma pun in locul tau. Da si eu am 13 ani si eu vin seara tarxiu acasa normal ca si mama ma intreaba etc dar faza e ca trebuie sa ii explici ca nu numai tu stai. Da exemple de oameni de incredere gen prieteni buni si care ea le cunoaste mamele si spune-i ceva de genu: vorbeste si cu alti copii si mamele lor le lasa sa stea si nu sunt asa. Si in plus explica-i ca trebuie sa aiba incredere in tine si spune-i : mama tu ai incredere in mine? Asa merge mereubatting eyelasheshee hee si daca tot nu merge spune-i ca nu o sa mai faci asa si sa iti puna o ora la care sa fi in casa pentru o vreme. Odata ce incapata incredere in tine te va lasa mai liber happy

| CrissAna a răspuns:

Eu zic sa nu mai iesi seara o vreme, si sa stai mai mult timp cu mama ta happy o sa-i regastigi increderea.