| GEEK a întrebat:

Bună.

Am 13 ani, fac 14. happy
Cum să îi spun mamei că fumez? Ea mi-a zis, dacă te duci la școală, nu mă interesează ce faci,dar totuși e aiurea. straight face
Eu fumez, dar rar adică când mama nu e acasă, și pe stradă îmi e rușine să fumez, dacă mă văd oamenii? laughing

Fundă + vot.

Pa, pa.

11 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu-i spui dar sa incetezi.Cum crezi ca ar reactiona cand va sti ca ei muncesc sa te intretina si tu te distrugi incet, incet.
Cand viata ta va trebui sa inceapa tu vei sta internata prin spitale pentru ca vei avea cancer.
Cand va trebui sa ai o familie, copii avea 30 kg si te vei ruga sa faca Dumnezeu o minune sa poti da timpul inapoi.
Crede-ma, stiu sigur!
Ce rezolvi daca fumezi, nu te deosebete cu nimic bun de ceilalti.Fi diferita prin altceva, nu prin tigari si alcool. Oricine poate sa bea si sa fumeze...

| ElectronicSound a răspuns:

Nui zi. Si eu fumez, si nu i-am zis. Iti dai seama ce cearta va iesi+replici gen''la 25 de ani o sa ai plamanii praf''. Pur si simplu gandeste-te ca fumatul e o treaba cool, sui daca te intalnesti cu cineva zi ca e prima data, ca e o gluma si ca ai luat tigara de la un coleg. Sper ca te-am ajutat.

| CatalinaKaty a răspuns:

La 13 ani deja fumezi? Doamne, chiar nu stiu ce e in capul unora ..Asa e la moda acum? In fine. sigur mama ta nu va accepta deoarece esti mult prea mica pentru asa ceva.

| AlexandraIleana a răspuns:

Si mie mi-o fost rusine sa fumez pe strada la inceput. nu stiu de ce. da sincer acuma ma doare-n undeva laughing) totusi tie ca ai 14 ani imediat.e ceva depinde si de cum areti daca arati mai matura sau asa ...si de ce sa-i zici la maicata? nu-i zice ca apoi sa vezi ce-a fi.scandallaughing eu nu i-am zis happysi sper sa nu afle

| Duncan a răspuns:

Ma gandeste-te ca odat si odata tot trebuie sa afle

Eu d exemplu fumez si beau d la 10 ani si ai mei au stiut din prima zi si n-am avut probele cu ei sau chesti

Acuma depinde si de parinti tai thinking

| GEEK explică (pentru Duncan):

Câți ani ai? -.- "

| Duncan a răspuns (pentru GEEK):

Fac 18 pe 20 decembrie laughing

| GEEK explică (pentru Duncan):

Mulți înainte, totuși de la 10 ani. laughing kiss

| Duncan a răspuns (pentru GEEK):

Multumesc la fell big grin...Da de la 10 ani, ce pot zice am fost o fire mai rebela d mic laughing

| MariinaaDbr a răspuns:

Incearca sa te lasi. daca nu poti du-te cu mama ta intr-o camera si incearca sa ii explici incetul cu incetul. poate v-a intelege. succes :*

| euvedeta a răspuns:

Eu spun sa fi sincera cu mama ta si sa-i spui adevarul ea te poate ajuta funda?