| mihaamihaa98 a întrebat:

Buna am 13 ani! imi place de un baiat! si toate prietenele mele stiu asta chiar sin sora mea! si nu stiu cum sa fac ca el i-a spus surorii mele daca vrea sa fie cu el si ea a zis da! Sa o consider handicapata pentru ca s-a combinat cu el? chiar daca ei nu-i place de el? Mie una imi vine sa o strang de gat nu o mai su[port:@:@:@

Răspuns Câştigător
| DeyuDeea a răspuns:

Lucrul care l-a facut sora ta nu a fost corect.Dar esti sigura ca nu-i place de el?
In fine asculta de sfatul meu.nu lasa un baiat sa intervina intre voi! Ai doar 13 ani vor fii si altii crede-ma! Stiu ca este foarte greu dar fraza aceasta ii adevarata:A gresi e omeneste a ierta e dumnezeieste!
Eu zic sa ai o discutie cu ea despre ce simnti si daca intelege inseamna ca ai o sora isteata! Bafta:*

3 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Frate este doar un băiat. lumea asta e plină de băieți. arată-i că nu-ți pasă și gata. odată și odata tot va veni el la tine.

| BestFeeling a răspuns:

Probabil s-a combinat cu el ca sa te faca pe tine geloasa. de ce nu incerci sa vorbesti cu ea despre asta? si sa clarificati situatia pentru ca nu e bine ce face...

| mihaamihaa98 explică:

Aveti dreptate da-l naibii:X:Xgasesc eu altulhappy