Ai vazut vreodata un film de dragoste? sau un serial? In care o fata diferita de toti isi gaseste pe cineva, care seamana cu ea, iar acel cineva ii face cunostinta cu o "lume" pe care el o stie, o lume care nu rade de el, si nu v-a rade nici de tine?
Daca nu, iti recomand sa vezi acele seriale, sa cauti, si sa vizionezi.
Gandeste-te mai bine. Merita sa te schimbi tu pentru niste oameni care nu stiu nici cel mai mic detaliu despre ei insisi, dar comenteaza despre ceilalti?
Tu ai venit pe TPU recunoscand si stiind de comportamentul tau, dar poate cei care te-au barfit, si au spus ce au spus, nu stiu nimic despre ei, si daca ar fi sa-si faca o descriere, s-ar uita ca orbu la tv.
Ai si spus ca iti place felul cum esti, si daca as fi undeva aproape, m-as certa cu ceilalti si as spune ca si mie imi place comportamentul tau, asta daca te-as cunoaste mai bine.
Gandeste-te mai bine inainte sa faci ceva, lumea e rea, o v-om cunoaste toti, rea sau buna, am cunoscut si eu lumea, aceea pe care o cunosti si tu, care facea misto de mine, si care incerca sa ma "prelucreze" din ceea ce eram si inca sunt, in ceea ce vroiau ei, fara sa-si dea seama de fapt ca ei sunt cei prelucrat gresit, si nu eu, nu noi, ceilalti.
Am vorbit cam mult, si cam ciudat
Dar oricum, eu zic sa te comporti cum vrei tu, si nu cum vor ei, pentru ca daca o faci cum vor ei, v-or simtii ca ei au dreptate, si v-or face asta mereu cu tine.
Si eu, baiatul prost din clasa, care nu stia nimic, si-a gasit locul, aici pe TPU, unde pot sa ajut oamenii cu adevarata mea inteligenta, cea a ratiunii, nu "inteligenta" falsa pe care o vad toti la scoala, si imi place ceea ce fac, sa ajut oameni ca mine.
App, cand mai zice ceva cineva, chiar daca il raneste cu nimic, da-l draq pe fata si o sa te simti mai bine
Succes, si nu te comporta ca un copil mic, comportate ca ceea ce vrei tu, chiar ca un copil mic daca asa iti place
Tocuri (sau opincute, indiferent dar sa fie niste pantofi femini. Si poti purta si tocuri la 13 ani Picioarele deja s-au km format, deci totul e ok, poti purta din acelea mai mici. Sau daca vrei si poti, poarta chiar de 7-8 cm arata super )
Rochii sau fuste cu colanti
Unghii facute sau false
Cercei lungi
Freza ti-o aranjezi dimineata (vezi tu, ti-o tapezi/ondulezi folosesti fixativ sau spuma, etc )
Bijuterii (bratari-mari, feminine, lantisare, inele etc)
Machiaj (macar rimel si un luciu de buze la 13 ani, tot e ceva )
Pensat (ca fata trebuie sa ai sprancenele subtiri, aranjate, perfect, iti recomand sa mergi la o cosmeticeana ca sa te faca calumea)
Nu uita! Pensatul e cel mai important! Sprancenele dau frumusete fetei!
Epilare (pe maini, picioare, bust, etc pe unde mai ai sau pe unde ti se mai vede par atunci cand porti anumite haine)
Mustata trebuie sa dispara total (in caz ca ai, daca nu e si mai bine... )
Poi cam atat Si esti papusa Ptr 13 ani e perfeeeeect
(app te rog scuza-mi greseliile de scriere, m-am grabit pup)
Daca tie iti e ok asa, ramai asa. Sincer, se fac comentarii la fiecare persoana in parte daca e frumoasa o barfesc fetele, daca e urata o barfesc baietii. Cui ii pasa? Just do it Tie sa iti fie bine. Genul ala de persoane nu merita un efort din parte ta in a te schimba. Plus ca sunt mici si ingusti la mine, din ce vad tu esti matura pentru ei.
Imbraca-te o data cu fusta scurta (foarte chiar!), sexi...si "ucide" toti baietii de acolo, astfel sa ii convingi pe toti ca esti fata. Dupa ce toata lumea iti va face avansuri si ii vei refuza, revino si traieste cum vrei. E viata ta si daca asa te simti bine, fii asa
Sunt la fel ca tine.Am aceeasi varsta ca si tine. Poti fii cum vrei tu.Nu trebuie sa ii bagi in seama.Dar poti fii mai "feminina".De exemplu eu port tricouri largi doar ca foarte colorate, albe, negre sau cu mesaje gen "voi fii mai draguta daca imi dai o ciocolata"(doar ca in engleza). Pantalonii poti purta pantaloni stramti (sau largi) dar sa fie mai colorati.Cu papucii.Ia'ti niste papuci pentru skateboard aceea sunt foarte draguti si sunt si pentru fete nu doar pentru baieti..Parul : Iti poti da bretonul pe o parte apoi prins cu o clama de o culoare mai deschisa.Accesorii : un lantisor mic si vreo 6-7 bratari ale prieteniei. Sper ca ti'am fost de ajutor.Bye