| byancaa13 a întrebat:

Am 13 ani si 1, 47 inaltime. Credeti ca e bine? Cum sa fac sa ma mai inalt? Inafara de sport.

7 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sportul ar fi prima optiune, daca nu merge nici asa, adreseaza-te doctorilor. Daca ramai mic tare cauta-l pe doctorul Ion Donica de la Mangalia. Cauta-l pe google, ai sa vezi despre ce vorbesc.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Sincer mai ai timp sa cresti nu trebuie sa iti faci probleme din cauza inaltimii. Daca nu vrei sa faci sport, atunci nu stiu ce sa iti recomand. Incearca sa faci inot totusi.

| Iyulia3712 a răspuns:

Fara sport nu ai sanse. Plus ca nici cu el nu ai garantia ca o sa te inalti atat cat vrei tu. Sfatul meu: Apuca-te de sport (baschet, volei, inot) si mananca cat mai sanatos!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| KillMePlease a răspuns:

Nu stiu cat e sau nu de normal.
Oricum, daca te ajuta cu ceva, sa stii ca inaltimea si aspectul fizic nu conteaza cu adevarat ci conteaza ceea ce se afla in mintea si sufletul tau.
Eu la 13 ani aveam 1, 59 si acum am 15 ani si am 1, 67. In doi ani am crescut ceva. Poate cresti si tu (nu am facut sport sau ceva care sa ma ajute in crestere).
Fiecare se dezvolta-n ritmul lui.

| NoNameqed a răspuns:

Si eu am 13 ani si 1, 48, deci stai linistita, te dezvolti mai greu in inaltime stai linistita eu am o prietena care are 17 ani si 1, 50 laughing), baietilor le plac fetele micute de inaltime, oricum o sa mai cresti nu o sa ramai asa mica laughing