| Rocanas19 a întrebat:

Buna, am 13 ani si acum ceva timp am mers la "iubitul meu" de 16 cu știrea alor mei nu era ceva nou deoarece am mai mers de multe ori la el, eu provin dintr-o familie mai strictă de fel ambii mei părinți mi-au zis ca nu ma suporta, m-au jignit, ba chiar au dat si in mine. Iubitul meu stind ca nu ma inteleg cu ai mei mi-a propus sa ma mut la el, eu am cerut acordul si alor mei, ei au acceptat după două zile am cerut sa-mi faca transfer pentru ca voiam sa-mi continui scoala unde este si iubitul meu unde fac eu scoala nu poate deoarece stam in județe diferite cam departe unu de altul, ai meu au refuzat sa-mi faca transfer si au venit acasa la iubitul meu si m-au luat cu forța de acolo, acum ma jignesc si multe altele. Eu vreau să mă întorc inapoi la iubitul meu, il cunosc de mult si stiu ca nu vrea să-mi faca vreun rau dar ai mei nu vor. Ce pot face? Dau funda.

4 răspunsuri:
| Anonim2682008 a răspuns:

Tu ai doar 13 ani, nu cred că e ok să stai cu,, iubitul tău". Mai bine du-te la rude sau la altcineva. Ești cam mică pentru a pleca acasă la iubitul tău.

Dacă nu poți merge altundeva, iar părinții tăi se comportă urât cu tine... poți merge la iubitul tău.

Tutuși mai gândeștete

| Mihaela2023 a răspuns:

Te-ai întrebat dacă părinții lui te vor goni la un moment dat? E ca și cum ar avea un copil în plus
De abia ai 13 ani

| Alessio73 a răspuns:

Ai grija ca poate ti-o trage

| NarcisIfrim a răspuns:

Ai 13 ani.Gandeste-te foarte bine, cand vrei ceva.Nu sunteti maturi, niciodata nu stii cand va plictisiti unul de altul, si tu iti strici viata cu ai tai.Pentru daca te lasa el, tu ii ai doar pe ai tai.
Astepta si tu sa faci 18 ani, sa fii pe picioarele tale, si apoi poti face ce vrei.