| Roxana6 a întrebat:

Am 13 ani si am o prietena care are un verisor de 16 ani de care imi place enorm, cred ca il si iubesc.Ne-am intalnit la ea acasa de craciun am dormit aman2 la ea, dar in camere diferite. Ziua m-a luat in brate, iar seara ne-am sarutat pentru prima data.Cand aveam 11-12 ani el m-a intrebat daca vreau sa stau cu el dar am omis sa ii dau vreun raspuns.La acea vreme nu prea imi placea de el.In ultimul timp, vorbim mult pe mess si vorbim despre cum ar fi sa fim noi doi singuri si chestii din astea.Intr-o seara vorbeam pe mess si i-am spus ca in fiecare seara cand ma pun sa dorm ma gandesc la noi doi, iar el mi-a spus "Neaparat trebuie sa imi fac de cap cu tine pentru ca asa de tare simt nevoia sa imi fac de cap cu tine". Si eu simt acelasi lucru.Am vorbit si NICIUNUL din noi nu vrea sa isi inceapa viata sexuala.As vrea niste sfaturi (ce sa fac cand sunt cu el si orice fel de sfat e binevenit). Mersi! FUNDA + VOT!

Răspuns Câştigător
| lightmyfire a răspuns:

Buna Roxy.In primul rand vreau sa iti spun ca nu stiu daca sentimentul pe care il simti tu pentru acest baiat e IUBIRE.Eu cred ca tu simti pentru el ATRACTIE, e mai mult un sentiment care apare datorita faptului ca el arata bine, ca iti spune lucruri frumoase si ca ai stat un timp langa el.In legatura cu ce ti-a zis ca vrea sa sa-si faca de cap cu tine...hm,exista mai multe moduri prin care voi v-ati putea face de cap.Cum ai zis si tu NU TREBUIE si nu e bine ca sa va incepeti acum viata sexuala.Mai bine mai tz,pentru ca o sa aveti timp destulwinking. Poti sa incerci sa va petreceti mai mult timp impreuna,sa iesiti amandoi in oras,sa vb pe mess, sa va distrati si prin alte metode. Tine minte:nu trebuie sa te lasi influentata de ce zice el; daca tu chiar crezi ca il iubesti pune-l la incercare, testeaza-l sa vezi daca el chiar te place sau daca te minte.Ai grija de tine si daca o sa mai alte intrebari lasa-mi mesaj la privat, daca vreihappyE alegerea ta.Succeshappy

O zi minunata

5 răspunsuri:
| BurnInHellSucker a răspuns:

Neaparat trebuie sa imi fac de cap cu tine pentru ca asa de tare simt nevoia sa imi fac de cap cu tine. Citeste-l de 10-20-30 de ori si incearca sa gandesti...hai sa te ajut eu.a spus replica asta de 2 bani si faptul ca nu vrea sa isi inceapa viata sexuala ca sa te faca sa il placi si sa iti dea incredere...nu simte nevoia sa isi faca de cap cu tine, simte nevoia sa isi faca de cap cu oricine iar tu esti singura disponibila.Nu mai lasa toti "smecherii" sa isi bata joc de tine si gandeste! imediat cum o sa vada ca te-a prostit o sa iti ceara sa faceti sex.

| Nymphetamine a răspuns:

Deci vrea sa-si faca de cap cu tine fara sa va incepeti viata sexuala?laughingPai cum ca ai spus ca si tu simti acelasi lucru.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Rox:*! sunteti tari.Ati face un cuplu reusit.Cand esti cu unip, trebuie sa fii sincera cu el despre tot.Nu e frumos sa minti persoana pe care o iubesti. Spune-i adevaru' pur. Poarta-te naturallaughing.Fii tu insati.Nu trebuie sa faci cine stie ce.A fii cu cineva inseamna sa fii alaturi de acea persoana la bine si la greu si sa o sprijini.Multa Bafta >big grin

| AfinaIonescu111 a răspuns:

Spune-i ca il iubesti foarte mult si poate te cere sa fii prietena lui

| bhvhmgjkhkjghfhjgfdhdkffjg a răspuns:

Fi cu elthinking simplu. dar daca nu vrei sa va incepeti viata sexuala foarte binewinking