| Mada4ghn a întrebat:

Am 13 ani si am o problema. Cea mai mare majoritate dintre cunoscutii mei (si fete si baieti) si iubiti/iubite.Eu inca nu am avut, dar as vrea, cu conditia ca parintii mei sa nu stie, deoarece asa procedeaza si prietenii mei si m-au incurajat pentru ca lor le iese. Nu stiu ce sa fac, dar as vrea sa incerc macar o data.Invat foarte bine, sunt clasa a 7a si in fiecare an am avut premiul I, dar lucrurile despre care vorbesc cu prietenii mei ma inhiba in fata lor.Va rog sa ma >ajutatibig grin

Răspuns Câştigător
| Adriana_1102 a răspuns:

Nu te mai lasa influentata de prietenii tai. Fa ce simti si cum simti. Daca majoritatea prietenilor tai se arunca in fantana pentru ca ei pot si le iese, asa vei face si tu? Asta nu e un motiv pentru a rupe comunicarea cu parintii tai, fata de viata ta intima.
Din cate spui esti desteapa, probabil si cumintica [ sper ]. Daca tot nu vrei ca parintii tai sa afle, fi cu un baiat si dupa, daca merita si ai incredere in el, le poti spune si lor. Desi la varsta de 13 ani nu vad de iti trebuie neaparat o relatie. Esti inca tanara, ai toata viata inainte! Daca parintii tai sunt exigenti sau nu au incredere in tine, ascunde relatia de ei, daca simti ca si el te place cu adevarat. happy
Succes si ai grija de tine! :*