| Adriana_8922 a întrebat:

am 13 ani si as avea si eu o intrebare...sau mai bine zis o parere : la varsta me nu sunt deloc dezv adica stiu ca nu ar trebiu sa imi fac grij pentru asta la vrsta mea dar toata lumea imi spune ca am 10 ani si m.am saturat.ma refer la...nu stiu.adica nu am sani dezv deloc sunt slaba si pitik nu am mostenit de la nimeni si nu am nici o boala.recent am inceput sa iau tinctura de marar stiti cumva daca da rezultate sau ce ar trebui sa fac nu mai sport ca toata lumea sa imi spuna : esti prea slaba, nu ai sani. etc ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| kindness a răspuns:

Hei bUnalove struckma numesc mary si am 15 ani, crede-ma eu la 13 ani eram vai de mine, o slabanoaga si nu aveam nici sanii dezvoltati si inlatime cam 1. 58sau 1. 60[inaltimea nu era problema], ei si ce crezi acum sunt inalta si dezvoltata fizic [ si psihiclaughing]... ei mai nu-ti face griji ai doar 13 ani, nu te lua dupa gura lumi ...eu cred ca o sa fi o papusica cand vei crestewinking si toti baieti se vor uita dupa tinewinking. stai linistita maihappy, sa fii sanatoata, ca te vei dezvolata; toate la timpul lor! Cu tinctura de marar nu stiu ce sa zic: pe net scrie ca iti dezvolta sanii si te injrasi, dar inaltimea canch! Hai sa-ti spun: daca o sa te dezvolti, o sa te injrasi ce rezolvi>>pitica oricum vei fii si faca iei tinctura de marar, si apoi o sa fii o grasa piticalaughing. mai bine lasa tinctura si asteapata putinwinking. sti ce repede trece timpullaughing. fii sanatoasa, ai grija de tinewinkingwinkingwinking! Funditahappy?

6 răspunsuri:
| andreutza_4339 a răspuns:

Mai papa si u si o sa prinzi forme pe parcurs ce te mai ingrasi dar vezi sa nu te ingrasu dupa prea raulaughing

| Monica a răspuns:

Sanii se dezvolta, treptat.cum inaintezi 'in varsta' laughing
Nu-ti face griji, ai doar 13 ani happy. Consuma mai multe fructe/legume si alimenteaza-te mai bine. Te va ajuta si asta, probabil.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa mananci mai mult, sa te mai ingrasi putin daca zici ca esti slaba. dar nu te mai ingrijora pentru ca toti oamenii se dezvolta la un momentdat, adica.si eu la 13 ani nu eram dezvoltata iar peste un an "wow, cine'i fata aia buna de acolo?". poate asa o sa ti se intample si tie

| gabriela_7862 a răspuns:

Linisteste-te si nu lua toate prostiile care le auzi de la prietene! eu am inceput sa ma dezvolt de la 8 ani si m-am oprit pe la 14-15. nu exista o regula, fiecare se dezvolta in ritmul lui, ai rabdare. sunt niste ani cu care nu te vei mai intalni, nu te grabi sa cresti. pe la vreo 30 de ani ai mai vrea tu sa ti se spuna ca arati mai tanara...happy

| SlowLikeSnow a răspuns:

Decat sa ai 13 ani ( ca mine) sa zica toata lumea ca ai 16 ani un baiat a crezut ca am 18laughing sai ai masura 90 la sani si fund sa ai 1, 65 iar o prietena de 18 ani sa aiba 1, 63 mai bine ai astepta sa cresti incet, incet.winking

| JustMe a răspuns:

Nu ai ce sa faci, mai ales la varsta asta. Cel mai sanatos e sa mananci mai mult(nu fast food si chipsuri) si sa faci sport(sa iesi la alergat, sa te dai cu rolele sau sa te apuci de volei care te si inalta etc). In rest trebuie doar sa astepti, fiecare sa dezvolta in ritmul lui. Stiu fete care la varsta ta, slabe si fara sani si acum au sanii destul de mari si sunt frumoase(au 17 ani). Deci asteapta si totul o sa fie binehappy