Ii bagi tipului limba in gura, teoretic vorbind. Gasesti o gramada de sfaturi pe google, dar nicio reteta minune. Parerea mea e sa ai respiratia proaspata si sa te lasi dusa de val. Inca ceva, nu te mai intimida asa de repede si ai mai multa incredere in tine. Oricum, daca baiatul respectiv e indragostit de tine nu-i va pasa ca n-ai experienta.
Sarutul frantuz e cel in care limbile se impletesc.
http://www.kissingknowhow.com/images/frenchkiss.jpg
Pe romaneste...iti bagi limba ta in gura lui.
Si reciproc desigur
Dar ca trebuie sa o faci mai incet mai frumos...nu dintr-odata
Buna. Eu nu cred ca nu poti invata teoretic cum se face...numai practic Nu te rusina spune-i prietenului tai adevarul pana la urma nimeni nu s-a nascut invatat. nu a stiut nimeni la inceput cum s-o faca. O sa vezi doar trebuie sa incerci si sa faci ceea ce face si el si totul va fi bine Asa am fost si eu ca tine prima data imi era teama ca nu o sa reusesc si ca ma voi face de ras si aveam mari emoti insa am incercat si totul a fost bine Incercarea moarte n-are! Bafta!
Totul vine de la sine nu exista niciun site care sa te invete.Lasa-te purtata de val
Succes!
Sarutul frantuzesc este sarutul cu limba! va sarutati si va atingeti limbile in gura...etc! ady_lacky@yahoo.com
Eu am 12 ani si nu am sarutat frantuzeste dar stiu ca acest sarut este cu limba si eu cred ca la 13-14 ani o sa ma sarut mi-se pare scarbos dar tu decizi bafta!
Nu e ceva care se invata teoretic, ci practiceu am fost luata prin surprindere cand primul prieten m-a sarutat asa si pe langa faptul ca am fost speriata, am trait o senzatie f fainaasa ca daca ii place de tine te va invata el practic fara sa ti-o zicasi mi se pare urat din partea lui sa te-ntrebe, trebuia sa treaca direct la treaba(e mai romantic asa)