Pai nu cred ca putem sa zicem ca e ceva gresit in a purta sutien, dar daca marimea bustului tau este mai mica ti-as recomanda sa porti o bustiera
Doar sa ai grija ce sutiene porti pentru ca iti lasa sanii
Buna:*:*
sigur
eu port de la 11 ani
da e bine sa porti sutienn
pai depinde si de marirea sanilor.
nu este naspa cand porti sutien dar eu ti-as recomanda bustiera e mult mai confortabila
fundita?
Da.de ce sa nu fie bine? Sutienul nu oprese dezvoltarea sanilor precum nici hainele nu opresc cresterea ta..Nu este nici o probleme daca porti, dar sa nu te jeneze sau sa nu te stranga, ca sa iti fie cat mai comod. Sper ca te-am ajutat:*
Eu port de la 12 pentru ca sunt dezvoltata! Nu e nici o problema sa porti sutien, dar trebuie sa ai si ce sa pui in el pentru ca altfel o sa arati penibil.
Poti, dar te avertizez ca tu cand o sa cresti mai mare ti se vor lasa, iar la batranete vor arata oribil.mai bine porti o bustiera sau un sutien din carpa, care nu le poate presa prea tare
Uite normal ca trebuie sa porti sutien mai ales daca esti dezvoltata dar incearca sa iti iei sutiene fara sarme deoarece nu lasa muschiul sanului sa lucreze si e posibil sa te trezesti cu sanii lasati! bafta