| sukkakk a întrebat:

BUNA! Am 13 ani si as vrea sa stiu dac e bine sa porti sutienn de la varsta asta! pls catre toate fetel!kiss

10 răspunsuri:
| annahandball a răspuns:

Eu port de la 12 pentru ca sunt dezvoltata! Nu e nici o problema sa porti sutien, dar trebuie sa ai si ce sa pui in el pentru ca altfel o sa arati penibil.

| OpenYourEyes a răspuns:

Normal ca poti.

| mgtow a răspuns:

Nu e rau pentru ca nu e contra legii.

| AdrianaSmileBă a răspuns:

Buna:*:*

sigur

eu port de la 11 anihappy
da e bine sa porti sutiennhappy
pai depinde si de marirea sanilor.
nu este naspa cand porti sutien dar eu ti-as recomanda bustiera e mult mai confortabilahappy

funditapuppy dog eyes?

| mirunikaiubirica a răspuns:

Da.eu port de la 11 si nu s-a intamplat nimic

| RougeEttiquete a răspuns:

Da.de ce sa nu fie bine? Sutienul nu oprese dezvoltarea sanilor precum nici hainele nu opresc cresterea ta.happy.Nu este nici o probleme daca porti, dar sa nu te jeneze sau sa nu te stranga, ca sa iti fie cat mai comod. Sper ca te-am ajutat:*

| d3n1sukka a răspuns:

Uite normal ca trebuie sa porti sutien mai ales daca esti dezvoltata dar incearca sa iti iei sutiene fara sarme deoarece nu lasa muschiul sanului sa lucreze si e posibil sa te trezesti cu sanii lasati! bafta

| buterfly a răspuns:

Pai nu cred ca putem sa zicem ca e ceva gresit in a purta sutien, dar daca marimea bustului tau este mai mica ti-as recomanda sa porti o bustierawinking
Doar sa ai grija ce sutiene porti pentru ca iti lasa saniihappy

| ѕєñσяιтα a răspuns:

Hei.
Nu e nicio problema. Poarta linistita `happy

| akcentdiana a răspuns:

Poti, dar te avertizez ca tu cand o sa cresti mai mare ti se vor lasa, iar la batranete vor arata oribil.mai bine porti o bustiera sau un sutien din carpa, care nu le poate presa prea tare