Eu port de la 12 pentru ca sunt dezvoltata! Nu e nici o problema sa porti sutien, dar trebuie sa ai si ce sa pui in el pentru ca altfel o sa arati penibil.
Buna:*:*
sigur
eu port de la 11 ani
da e bine sa porti sutienn
pai depinde si de marirea sanilor.
nu este naspa cand porti sutien dar eu ti-as recomanda bustiera e mult mai confortabila
fundita?
Da.de ce sa nu fie bine? Sutienul nu oprese dezvoltarea sanilor precum nici hainele nu opresc cresterea ta..Nu este nici o probleme daca porti, dar sa nu te jeneze sau sa nu te stranga, ca sa iti fie cat mai comod. Sper ca te-am ajutat:*
Uite normal ca trebuie sa porti sutien mai ales daca esti dezvoltata dar incearca sa iti iei sutiene fara sarme deoarece nu lasa muschiul sanului sa lucreze si e posibil sa te trezesti cu sanii lasati! bafta
Pai nu cred ca putem sa zicem ca e ceva gresit in a purta sutien, dar daca marimea bustului tau este mai mica ti-as recomanda sa porti o bustiera
Doar sa ai grija ce sutiene porti pentru ca iti lasa sanii
Poti, dar te avertizez ca tu cand o sa cresti mai mare ti se vor lasa, iar la batranete vor arata oribil.mai bine porti o bustiera sau un sutien din carpa, care nu le poate presa prea tare