| scumpiiik a întrebat:

Am 13 ani si cateva luni, inaltimea de 1, 63 aproximativ, si o greutate de 48-49 de kg. Toti imi spun ca sunt slaba, chiar si profesorii, parintii, dar eu nu ma vad asa, adica mie mi se pare ca mai trebuie sa slabesc cateva kg...ce sa fac, sa mai slabesc?

Răspuns Câştigător
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Esti slaba pentru inaltimea ta. Ar trebui sa ai 53kg la 1, 63m. Daca vei slabi vei fi ca un bat. O fata este frumoasa cand mai are si putine formehee hee. Asa cum esti este bine,oricum ai putea sa mai mananci pentru a te mai ingrasa putin. Daca totusi vrei sa slabesti fa mult sport, numai manca gras, fara dulciuri, sucuri acidulate, mananca multe legume/fructe.
*-*

8 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Nu e adevărat. Din punct de vedere al greutăţii, eşti bine. 163-110=53 kg(greutatea maximă).
Că părinţii şi ceilalţi oameni te văd slabă, e fiindcă(poate) aşa e conformaţia ta.
Poţi slăbi dacă vrei, fără nici o grijă, chiar daca esti foarte bine.
Baftă!

| positivity a răspuns:

Nu vreau să te descurajez, mă îndoiesc că vrei să arăți precum un băț, neatractiv, totuși.
Ești slabă! Şi tu vrei să slăbești pentru a deveni foarte slabă? Bine, e treaba ta, nu mă bag.
Pentru a arăta cât de cât bine, ar trebui să ai vreo 52 de kilograme.
Sărbători fericite!

| cristiiiiiii a răspuns:

Raportul dintre inaltime si greutate este ok. eu cred ca esti la o greutate cat se poate de normala

| MissAnePink a răspuns:

Asa imi ziceau si mie cei apropiati [13 ani jumate] si nu am mai slabit, pur si simplu, cand am mers la doctor am rugat-o pe doctorita sa imi spuna daca e ok sa am 50 kg, ea a spus ca este foarte bine si sa nu-mi fac griji de ce spun altii! Asa ca mai bine intreaba un doctor :*! Sper ca ti-am fost de folos :*!

| Deliiiia a răspuns:

Intr-adevar ar trebui sa ai mai putine kilograme sa zici ca esti slaba, insa nu cred ca e nevoie sa mai slabesti.

| real8849 a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa slabesti in niciun caz, deoarece daca vei slabi vei ajunge un bat, si crede-ma ca ar fi mai bine sa pui 2, 3 kilograme in plus pe tine daca ti se zice ca esti slaba, parintii tai nu iti vor raul si stiu ei ce zicwinking..deci sfatul meu este sa mai pui un kilogram sau doua pe tine

| scumpiiik explică:

Merci tuturor

| scumpiiik explică:

Cred ca o sa incerc sa ma mentin asa