| dorianfirea a întrebat:

am 13 ani si imi place de o fata de la mine din cls, are tot 13 ani.
merg cu ea la tramvai, ma inteleg cu ea, si in ore ne uitam unu la altul si radem. dar are o prietena care cred ca o descurajeaza... sincer, ea tot asa e si ne intelegem, am aflat zvonuri ca ma place. si mai ales cum ne distram mereu. am vrut sa va intreb ce credeti? ma place sau nu :-ss?

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Fii putin romantic cu ea, si totul va fi ok. Ce-ar fi sa-i spui, ca primavara a venit si in sufletul tau, ca in inima ta a inmugurit cea mai frumoasa floare, dragostea, si aceasta i se datoreaza ei? Fura o floare si poti sa i-o daruiesti, spunandu-i, ca asa te simti si tu, ca acea floare, vrei sa inmuguresti dar impreuna cu ea.

| moonY a răspuns:

din cate mi-ai spus, o sa va casatoriti, o sa aveti 2 copii, o pisica pe nume Norocoasa, 2 caini, animale domestice, n-o sa mai circulati cu tramvaiul ci veti avea masina, n-o sa mai radeti, caci va fi iar criza. dar o sa fiti fericiti, caci exista iubire.
tu o iubesti pe vecina de la 3, ea il iubeste pe vanzatorul de lenjerie

insa daca nu vei avea o discutie cu ea, despre voi, altfel va vad viitorul

| TheOriginalUser:) a răspuns:

Pai daca radeti impreuna cand va uitati unul la altul da de ganditsmugeu cred ca te place kissce mai treci pe ea laughing bafta. pa pa!

Răspuns utilizator avertizat
| usernamemada a răspuns:

Dragostea e oarba, daca doreste sa fie cu tine (si dupa cate zici tu, incert eu zic ca vrea)parerea prietenei ei va conta mai putin.Atunci cand iubim o facem cu inima. ratiunea se cam estompeaza din peisajlaughing.

| sabiiiiiina a răspuns:

Pai. din cate ne-ai spus... te placewinking
Dar prietena ei de ce o descurajeaza? Te place si ea? thinking
Nu inteleg de ce crede tot ce-i spune prietena ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa te placa, dar nu neaparat.Si eu rad cand ma uit la baietii din clasa dar nu pentru ca ii plac