| 9taiils a întrebat:

Buna am 13 ani si imi place de un baiat care ma mai placut si mi-a luat si un martisor deosebit de 1 martie, dar de curand i-a placut de o fata, insa s-a cam sfarrsit. ideea e ca la scoala imi umbla prin penar, venind la banca mea in unele pauzele, ma tachina cand sa aflat ca un alt baiat ma place, adc facea glume pe seama asta spunamdumi asta la ureche, ma tachineazza, dar cand o fata sau un baiat il intreaba daca maplace, el neaga. credeti ca ma place iar? daca da, sau nu, sa-i spun ca-mi place de el, sperand ca si el o sa ma placa? raspundeti mai intai la prima intrebare va pup asteeept

6 răspunsuri:
| laryyssaa a răspuns:

Pai cred ca inca simte ceva pentru tine...dar nu cred ca e bine sa ii spui avand in vedere ca el neaga acest lucru.dar poti sa-i dai si tu semnale, adica sa il iei in brate, sa-l pupi pe obraz, chestii de genu care sa-l faca sa-si imagineze cum ar fi daca ar sta cu tine. si daca nu se simte si nu continua si el inseamna ca nu e de acord cu o relatie.

| smile a răspuns:

Buna! Pai cred ca te tachineaza pentru ca te place si vrea sa iasa in evidenta. Poate este timid si tocmai de asta nu recunoastewinkingCred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca il placi poate si el recunoaste.Succes:*

| heartslow a răspuns:

Cred ca te simpatizeaza si banuiesc ca daca ia-i spune ca si u il simpatizezi, ar putea iesi ceva big grin funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, foarte probabil e sa te plac si sa fie gelos totusi ca altcineva te place.nu stiu ce sa spun intreaba-l care e treaba lui si spune-i sa nu te mai tachineze si sa nu mai vine la tine in banca daca tot te tachineaza ca sa-ti dai seama flirteaza cu el adica privestel drept in ochi daca el continua chestia asta sigur te place daca nu poate e timid dar daca tot are treaba cu tine eu tot consider ca te placebig grin

| Laviutzza a răspuns:

Stiu ca nu asta e raspunsul pe care il astepti...dar mie fostii colegi imi faceau asa tot timpul, pentru ca asa erau ei mai imaturi. Daca chiar te placea acel baiat nu nega acest lucru, dar daca nu e cum spun eu si ti-a dat mult mai multe semne care dau de banuit poti face tu primul pas si sa vorbesti cu cineva sa te ajuta in legatura cu el. Poate ca daca ii spui unui prieten de-al lui care sti ca e mai de incredere va vorbi cu el si iti va spune...Mult succes te pup:*:*:*

| Anna_9116 a răspuns:

Crede-ma ca daca te tachineaza si daca te-a mai plkt nu inseamna absolut nimic... eu trec prin asta acum... si am facut multe chestii cu tipul respectiv si nimic, adica multi il intreaba daca ma plke si asa. si raspunsul este negativhappy bine doar ca eu nu ma omor dupa el. sincer nu cred ca te place iar daca o sa ii spui ca te place va crede ca vei face orice pentru el si asa, si ar trebui sasi dea singur seama ca il placi, dar poti face asa: il iei o data pe mess la telefon in parc unde vrei tu si porti o discutie sincera cu el, si il intrebi daca are iubita bla bla pe cine place, daca te place pe tine si chestii din astea, dar nu il intrebi direct, asa mia pe ocolite si o sa aflii raspunsul.