anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si ma deranjeaza ca am sanii mici chiar mici toti colegii imi spun lucrul asta si nu prea imi convine am auzit tot impul ca sa am rabdare.As vrea si eu niste raspunsuri mai concrete.

4 răspunsuri:
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Si eu am sanii destul de mici... nu am nici cea mai mica problema cu asta si nici tu nu ar trebui. fiecare se dezvolta in ritmul propriu si daca unele fete au forme asta nu trebuie sa te ingrijoreze... sunt alte lucruri mai importante pentru care sa te ingrijorezi cu adevarat.

| Daniel123 a răspuns:

Pai uite care e treaba tu nu ai decat 13 ani la varsta asta nu poti sa te astepti la dimensiuni mari si da toata lumea iti spune sa ai rabdare pentru ca asta trebuie sa faci in fond tu crezi ca ai sani mici deoarece vezi alte fete de varsta ta cu sanii mai mari, dar fiecare om are ritmul lui de dezovltare si oricum din cate stiu formele omului se afla in continua fluctuatie toata viata, dar cresterea sanilor tai ar trebui sa continue pana la varsta de 20 de ani. Nu imi mai face griji asa sunt colegii mai rautaciosi pentru ca sunte-ti doar niste copii. Ai rabdare si sa vezi ca totul o sa fie bine mai tarziu.

| sMotionless a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa mergi la medic, daca la 13 ani ii ai foarte mici e o problema__nu trebuie sa te ingrijorezi.Mult noroc.winking fundita?big grin

| gabytza2011gabytza a răspuns:

Alooo? ai 13 ani cat vrei sa ii ai? nu poti face nimic in privinta asta.asa este corpul tau te dezvolti mai greu.nu ii baga in seamawinking esti micuta pentru a te gandi l marimea sanilorr.ei cresc cu timpul sh te am zis esti mica.deabea l 13 ani iti da pietricica daca stii c este aia. oricum succes si nu lua in seama p ceilalti ce spun pentru ca vb in necunostinta da cauzawinking