Off,nu stiu daca vei intelege urmatoarele randuri pe care ti le voi spune, nu stiu daca ma vei injura sau imi vei multumi.
Candva eram ca tine, nu intelegeam de ce nu primeam bani de buzunar
Exact ca tine gandeam.
Pana cand am fost angajat, ei bine acum inteleg de ce am fost invatat cu bani putinei
Gen 100 de mii la o luna
Daca te inveti cu bani multi de mica, cand vei fi mare nu vei munci pe 7 milioane ca mine, vei vrea 20 si nu iti va conveni, insa cand tu vei fi obisnuita poate si cu 1 leu in buzunar sa mergi pe strada, poate si fara leu ala sa mergi, te vei bucura la bani aia
Poate au fost zile cand nu aveam 1 leu in buzunar sa mananc o inghetata.
Insa am inteles ca nu se poate, acum am inteles de ce au facut asta.
Ca sa invat sa pretuiesc banu, banu muncit.
inainte cheltuiam pe chipsuri multi bani cand aveam, gen 500 de mii stransi, ii spargeam in o noapte.
Acum de cand mam angajat, numai ma da mana sa dau 100 de mii pe chipsuri
Crede-ma invatate cu bani putini nene ca... o sa iti fie greu la munca.
Eu acum vad ca de asta am fost obisnuit cu bani putini, erau zile cand aveam doar bani de paine in casa (foarte rare cei drept, dar erau.)
Invatate de mica sa traiesti fara bani, ca nu poti stii unde ajungi
Nu cred ca familiile care sunt sarace, pastreaza neaparat alocatia copilului. Poate ca mama ta crede ca inca nu stii ce sa faci cu bani si cum sa ii folosesti.Sincer mie a inceput sa imi dea alocatia cand eram mai mare si ma duceam cu fetele foarte des in oras, sau la petreceri, dar pana atunci nici mie nu mi-a dat-o.Incearca sa o convingi pe mama ta ca stii sa lucrezi cu banii si ca nu ii dai pe tot felul de prostii!
Bafta!
1. Crede ca te Droghezi
2. II e frica ca ai devenit prea mare
( si la mine e la fel )
3. Nare incredere in tine
Daca te-ai putea numi '' Om sarac ''
cum de ai calculatorul/Laptop-ul
sau pe ce esti tu
oxaz întreabă: