| daniela4853 a întrebat:

Am 13 ani si mi-a venit ciclul anul acesta prin februarie... Niciodata nu mi-a venit regulat. Uneori pe 2-3 alteori pe 10. Acum 2 luni mi-a venit de 2 ori... Luna trecut 12-13. Luna asta deloc si suntem in 19. Ce se intampla? Sunt virgina. Am uitat sa mentionez. Multumesc :*

4 răspunsuri:
| ceaiuldetei a răspuns:

Se întâmplă că poți să ai dereglare hormonală, se întâmplă că ești mai stresată decât în alte dăți sau mai supărată.

Fenomenul respectiv poate fi influențat de tot felul de factori. Nu te agita prea tare.

Îți recomand călduros să vorbești cu mămica ta despre această problemuță a ta, sau cu surorile mai mari. Și prietenele sunt bune, dacă nu ești foarte rușinoasă și poți comunica lejer.

Mama ta va ști sigur ce să îți spună și te va ajuta în mod sigur.

Se întâmplă să mai vină și neregulat. Se întâmplă să mai răcești la burtică și să aibă ceva de spus și asta.

Ia în calcul totuși discuția cu mama ta. Va fi mai bine și vei avea gândurile mai clare. Curaj și succes!

| ITvladutu a răspuns:

Nu ai de unde sa stii cand iti mai vine... te ia prin surprindere tongue. Trebuie sa mai astepti si sa ai intotdeauna un tampon la tine, Multa sanatate!

| DeCeSaVaSpun a răspuns:

E normal sa vina neregulat! Nu te speria!

| alexuta13pe a răspuns:

big grin si eu am ciclu, mna e ceva normal pentru varsta noastra happy (eu am 14 ) daca vr sa vb p mes da-mi id tau