| TheFucker a întrebat:

Bună!
Am 13 ani şi o întrebare: Am fost la mulţi medici care mi-au spus acelaşi lucru: " Ai polipii măriţi şi trebuie scoşi!" Problema este că eu am auzit multe zvonuri cum că s-ar reface,şi mă sperie acest lucru. Mi-e teamă să merg la doctor pentru că la ultimul medic la care am fost am primit un răspuns sec: "Te internăm şi mâine îţi scoatem polipii." Abia am reuşit să plec cu mama de acolo. Deci sincer aceşti doctori la care am mers toţi mi-au spus că nu o să doară. Dar e clar că o să doară. Prin ce proceduri se pot scoate fiindcă sunt foarte speriată. Sincer deoarece dimineaţa mă trezesc cu gura uscată,cu nasul înfundat,nu pot să respir şi încep să mă sufoc. Nimeni nu mi-a povestit despre cum se scot şi sunt terifiată. Ştiu că pe vremuri se făcea cu ajutorul unor sârme care se bagă în nas, etc. Vă rog!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa te doara. Se face anestezie.
Da, uneori se refac dar dupa a doua operatie scapi definitiv. Cel mai bine ti-a raspuns medicul acela "sec". Se scot imediat si a doua zi esti acasa. Cindva, aceste opertaii se faceau si in policlinica, deci, nu sint grele si nici periculoase. Mergi cu curaj, nu fi copil. Respirind pe gura, faci alte complicatii, chiar si la plamini. Nu cred ca vrei asta.

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Prietena mea cea mai buna si-a scos polipii pe la vreo 7 ani.Ce-i drept sa stii ca nu doare, dar tu tot ai asa o teama, de altfel ca la orice operatie oricat de usoara ar fi. Daca te trezesti 'sufocata' trebuie sa mergi la doctor si sa-i scoti.Da am auzit si unele variante ca se refac si iar trebuie operat si iar si iar.Dar nu stiu ce sa zic, prietenei mele nu i s-a intamplat. Asa ca fii tare ca o sa fie totul bine :*! Fundita?

| ElleAhx a răspuns:

Eu mi-am scos polipii la 3 ani si nu doare pentru ca o sa fii anesteziata. Daca TOTI doctorii la care ai fost ti-au spus acelasi lucru, pai atunci interneaza-te odata sa iti scoata polipii pentru ca e un lucru banal. Exista atat de multe operatii complicate si dureroase, scoaterea polipilor e nimic in comparatie cu ele.

| Codeine a răspuns:

Nu o să te doară nici atunci deoarece iți face anestezie, dar nici după n-o să te doară eu am trecut prin operație de scoatere a polipilor(+amigdale) și da întradevăr se regenerează în unele cazuri la loc, dar mie nu mi s-a regenerat și plus acuma nu mai am probleme și mi i-am scos la 6 ani. happy