Gandeste-te la partile bune. Nu esti alba ca branza cum sunt multe, nu trebuie sa stai cu orele la soare sa pui putina culoare pe tine. Ai radacini intr-o civilizatie cu o istorie mareata.
Daca am sta sa aplecam urechea la ce spune fiecare, cu totii am avea complexe despre noi. Cum ai spus si tu, nu te comporti ca o tiganca (desi, sa recunoastem, sunt si oameni de etnie roma care nu impun dezgust), si daca nici nu te imbraci ca una e totul OK.
Ai zis ca semeni la ten cu Rihanna, Nicole, si tu in loc sa vezi asta ca pe un atuu, o vezi ca pe o descurajare?! Multi ar da sa aiba culoarea aceea la piele. Crede-ma stiu ce zic. Lasa-i pe restul deoparte, nu mai asculta tot ce zice lumea ca nu-i bine. Si totuuuuuusi vezi si tu partea buna, macar una, ca ai de unde sa alegi. Sabi, daca tie iti place, nu mai gasi motive sa-i asculti pe altii.
Ba dimpotriva! Consider aceste fete foarte frumoase. Nu atrage atentie colegilor tai. Nu ai de ce sa fii complexata (te invidiaza). Si la mine de ex tenul e putin mai inchis (desi ambii parinti sunt romani). Ma avantajeaza acest fapt! Sunt sigura ca cu trecerea timpului nu doar ca nu te vei complexa de asta, dar si vei fi mindra de culoarea tenului tau! Mergi in viata cu capul sus ridicat!
Succes!
Viata nu este mereu roz, lumea a regresat, acest lucru fiind trist dar asta e... Nu trebuie sa fii descurajata, nu este un lucru negativ deoarece este o parte din tine, cine nu vede asta este orb, cu mintea rigida, imatura. Ei au descoperit punctul slab iar acum profita, tu fii mandra ca ai de ce! Nu trebuie sa fim clone, fiecare este unic! Lumea este diversificata, ar fi banal sa nu fie asa. Nimeni nu te va accepta datorita faptului ca ai complexe! Sper ca se vor spulbera! Spune : Ma doare undeva de voi!
Esti si creata
Deci oamenii nu ar trebui sa creada da estiii rom.
Iti dau un sfat.
Nu ii baga in seama!
Nu binenteles ca NU.NU MAI CREDE CE ZIC COLEGII TAI. Sunt rari oameni creoli care sunt romani si trebuie sa te mandresti cu asta si zile colegilor tai ca mai bine unicata si creola decat alba si banala
Va multumesc mult:Xasta e cea ce imi spun majoritatea oamenilor.Dar de abia acum am inceput sa ii cred.:X
Toata lumea are ceva ciudat. nu are absolut nimic ca tu esti mai inchisa la culoare si daca ai parul cret intinde-til cu placa o asa arati mult mai bine. si incearca sa te dai cu fod de ten mai deschi si nu sta la soare sa te faci mai neagra. Si nu iti baga colegii in seama arata-le ca tu esti mai desteapta. iar daca esti mai inchisa la culoare asta iti scoate in evidenta dintii pentru ca asa par mult mai albi. Succes!
Sunt copii, nu sti glumele care le faceam colegilor care veneau dintr'o data cu ochelari, aragaz cu patru ochi si etc.
Sunt copii, nu le mai da atata atentie.
Când mă nasc, sunt Negru
Când cresc, sunt Negru
Când stau la soare, sunt Negru
Când mi-e frig, sunt Negru
Când sunt speriat, sunt Negru
Când sunt bolnav, sunt Negru
Iar când mor, sunt tot Negru!
Iar tu, tipule Alb,
Când te naşti, esti Roz
Când creşti esti Alb
Când stai la soare, eşti Rosu
Când ţi-e frig, eşti Albastru
Când eşti speriat, eşti Galben
Când eşti bolnav, eşti Verde
Iar când mori, eşti Cenuşiu
Si tu mă numeşti pe mine COLORAT?!?
Normal ca nu este nimic rau in asta! Daca esti creola, esti deosebita, intr-un mod placut, desigur! Rihanna este mulatra si tocmai de-aia este si frumoasa! Daca ai tenul ceva mai inchis, NU inseamna deloc ca esti tiganca! Ar trebui sa le spui colegilor exact ceea ce crezi si ce ai scris aici! De asemenea, poti vorbi si cu parintii despre problema asta si se vor gandi si ei la o solutie!
STai linistita si nu te descuraja!
Buna Sabina! Eu zic sa nu mai pui la suflet tot ce zic colegii tai, ei poate sunt invidiosii pentru culoarea ta.In plus ai si mult eparti bune esti creata dar si creola dupa parerea mea cred ca atragi multe priviri.Si tine minte cei care te barfesc nu vor decat sa te schimbe ca ei vor sa gaseasca in tine ceva ce ei nu vor fi niciodata.
VulpeaDinUmbra întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: