| saby1998 a întrebat:

Am 13 ani si sunt creol (mai pe intelesul unora:culoarea tenului inchisasad, ma rog nu chiar ca africani, sunt gen Beyonce, Rihanna, Nicole etc.)si creata, dar toti ma judeca gresit datorita tenului meu mai inchis la culoare.Chiar numai stiu ce sa fac.Ma scot din minti traumele la care ma supon in fiecare zi din cauza colegilor mei. De fapt mai exact doar ei au ceva cu aceasta culoare a tenului meu. Nu sunt nici tiganca si nici nu ma port ca ele.Mama mea este turcoiaca, iar tata roman sunt botezata crestin-ortodox nu stiu daca asta are o legatura sau nu.Va rog ajutati-macrying! Deja sunt complet descurajata ...Credeti ca e un lucru rau ca sunt creolastraight face.

Răspuns Câştigător
| glamour_5213 a răspuns:

Gandeste-te la partile bune. Nu esti alba ca branza phbbbbt cum sunt multe, nu trebuie sa stai cu orele la soare sa pui putina culoare pe tine. Ai radacini intr-o civilizatie cu o istorie mareata.
Daca am sta sa aplecam urechea la ce spune fiecare, cu totii am avea complexe despre noi. Cum ai spus si tu, nu te comporti ca o tiganca (desi, sa recunoastem, sunt si oameni de etnie roma care nu impun dezgust), si daca nici nu te imbraci ca una e totul OK.
Ai zis ca semeni la ten cu Rihanna, Nicole, si tu in loc sa vezi asta ca pe un atuu, o vezi ca pe o descurajare?! Multi ar da sa aiba culoarea aceea la piele. Crede-ma stiu ce zic. Lasa-i pe restul deoparte, nu mai asculta tot ce zice lumea ca nu-i bine. Si totuuuuuusi vezi si tu partea buna, macar una, ca ai de unde sa alegi. Sabi, daca tie iti place, nu mai gasi motive sa-i asculti pe altii.

10 răspunsuri:
| SmiLik a răspuns:

Ba dimpotriva! Consider aceste fete foarte frumoase. Nu atrage atentie colegilor tai. Nu ai de ce sa fii complexata (te invidiaza). Si la mine de ex tenul e putin mai inchis (desi ambii parinti sunt romani). Ma avantajeaza acest fapt!winking Sunt sigura ca cu trecerea timpului nu doar ca nu te vei complexa de asta, dar si vei fi mindra de culoarea tenului tau! Mergi in viata cu capul sus ridicat! big grin Succes!winking

| Justme_5871 a răspuns:

Viata nu este mereu roz, lumea a regresat, acest lucru fiind trist dar asta e... Nu trebuie sa fii descurajata, nu este un lucru negativ deoarece este o parte din tine, cine nu vede asta este orb, cu mintea rigida, imatura. Ei au descoperit punctul slab iar acum profita, tu fii mandra ca ai de ce! Nu trebuie sa fim clone, fiecare este unic! Lumea este diversificata, ar fi banal sa nu fie asa. Nimeni nu te va accepta datorita faptului ca ai complexe! Sper ca se vor spulbera! Spune : Ma doare undeva de voi!

| Ixiii_1105 a răspuns:

Esti si creata thinking
Deci oamenii nu ar trebui sa creada da estiii rom.happy
Iti dau un sfat.
Nu ii baga in seama!

| justme1221 a răspuns:

Nu binenteles ca NU.NU MAI CREDE CE ZIC COLEGII TAI. Sunt rari oameni creoli care sunt romani si trebuie sa te mandresti cu asta si zile colegilor tai ca mai bine unicata si creola decat alba si banala

| saby1998 explică:

Va multumesc mult:Xasta e cea ce imi spun majoritatea oamenilor.Dar de abia acum am inceput sa ii cred.:X

| anonima17 a răspuns:

Toata lumea are ceva ciudat. nu are absolut nimic ca tu esti mai inchisa la culoare si daca ai parul cret intinde-til cu placa o asa arati mult mai bine. si incearca sa te dai cu fod de ten mai deschi si nu sta la soare sa te faci mai neagra. Si nu iti baga colegii in seama arata-le ca tu esti mai desteapta. iar daca esti mai inchisa la culoare asta iti scoate in evidenta dintii pentru ca asa par mult mai albi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt copii, nu sti glumele care le faceam colegilor care veneau dintr'o data cu ochelari, aragaz cu patru ochi si etc. happy
Sunt copii, nu le mai da atata atentie.

Când mă nasc, sunt Negru

Când cresc, sunt Negru

Când stau la soare, sunt Negru

Când mi-e frig, sunt Negru

Când sunt speriat, sunt Negru

Când sunt bolnav, sunt Negru

Iar când mor, sunt tot Negru!

Iar tu, tipule Alb,

Când te naşti, esti Roz

Când creşti esti Alb

Când stai la soare, eşti Rosu

Când ţi-e frig, eşti Albastru

Când eşti speriat, eşti Galben

Când eşti bolnav, eşti Verde

Iar când mori, eşti Cenuşiu

Si tu mă numeşti pe mine COLORAT?!?

| EuDeeaEu a răspuns:

Normal ca nu este nimic rau in asta! Daca esti creola, esti deosebita, intr-un mod placut, desigur! Rihanna este mulatra si tocmai de-aia este si frumoasa! Daca ai tenul ceva mai inchis, NU inseamna deloc ca esti tiganca! Ar trebui sa le spui colegilor exact ceea ce crezi si ce ai scris aici! De asemenea, poti vorbi si cu parintii despre problema asta si se vor gandi si ei la o solutie!
STai linistita si nu te descuraja!

| Mihai_Vasile_1992 a răspuns:

Da, e ceva rau, d-zeu uraste creolii

| alintata_5254 a răspuns:

Buna Sabina! Eu zic sa nu mai pui la suflet tot ce zic colegii tai, ei poate sunt invidiosii pentru culoarea ta.In plus ai si mult eparti bune esti creata dar si creola dupa parerea mea cred ca atragi multe priviri.Si tine minte cei care te barfesc nu vor decat sa te schimbe ca ei vor sa gaseasca in tine ceva ce ei nu vor fi niciodata.