| wibidi a întrebat:

Am 13 ani si sunt virgina.Am ciclul neregulat dar in ultimele 2 luni mi-a venit pe 19.Problema e ca pe 19(luna asta) plec la mare, iat la mine mentruatia dureaza vreo 6-7 zile. Ce sa fac?cryingEste posibil sa'mi vina tot pe 19? Pot sa fac cmva sa'mi vina mai tarziu? Exista medicamente pentru asa ceva si daca da, sunt recomandate pentru varsta mea? Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| floaredecires a răspuns:

Din cate stiu eu nu iti poti intarzia ciclul. Numai organismul tau hotaraste asta. Pe mine anul asta m. a luat pe nepregatite, dar am folosit tampoane interne o. b. cu 2 picaturi (recomandate mai ales virginelor) si nici nu am simtit. Oricum sper sa ai noroc happy

| Zady a răspuns:

Pai daca ai 13 ani si e neregulat sunt aproape sigur ca nu iti va veni dar nu stiu sper sa nu ai ghinionul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, depinde si de cat timp esti la menstruatie. Daca in ultimele doua luni ti-a venit pe aceeasi data e posibil sa ti se regleze thinking sau doar o coincidenta. Da, sunt medicamente, dar nu iti pot spune exact cum sa administreaza...
Am auzi ceva despre vitamina K... pentru coagulare. big grin. Cel mai bine este sa intrebi la farmacie.

| andreeeeeeeeea a răspuns:

Daca spui ca il ai neregulat s-ar putea sa nu iti vina pe 19. Totusi daca iti vine pe aceea data poti incerca vitamina ca. Si eu am fost in aceeasi sutuatie si a mers. O alta metoda ar fi anticonceptionalele dar nu ti le recomand la varsta asta. Succes si sper sa te descurci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca matusimea a luat odata niste pastile ca sa i se deregleze menstra ptc tot asa mergea la mare. du-te la farmacie si intreaba pentru ca exista pastile dar nu stiu daca sunt bune pentru varsta ta. bafta si sa te distrezi la mare :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da ce zici de sex de unde esti di arad sunt eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm nu poti sa intarzi venirea ciclului dar te poti baga si asa in apa