| DemonvsAngel a întrebat:

Am 13, aproape 14 si nu stiu cum sa fac sa nu se vada ca am sanii mai mari decat al colegelor! Ce tricouri as putea purta?
Sau alte trucuri. Helppp!

10 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Sall!:D
De ce trebuie sa ii ascunzi? Multe fete nu au asa ceva si incearca disperate o mie de metode si tot nu reusesc. Mandreste-te cu ei! Asta ti-a dat Mama-Natura, trebuie sa fii fericita....in fine, poate ai vreun motiv mai deosebit... ia-ti un tricou mai larg sau ceva de gunul acesta:
https://www.google.ro/......ps?/search
Sau: https://www.google.ro/......ps?/search
Sa nu te taie capul sa iti iei un sutien mai strans pentru ca peste vreo cativa ani o sa-ti ajunga la buric si nu vrei asta, nu? Totusi, sfatul meu e sa nu ii ascunzi! :D;)

| DemonvsAngel explică (pentru Carmen100):

Nu te teme faza cu sutienul nu o sa il incerc nu sunt nebuna! Dar colegele mele si alea de a opta isi baga fata si sutien cu burete dublu! Si de aceea un bou s-a dat la mine ca eu am sani si de aceea nu vreau sa mi se vada

| Carmen100 a răspuns (pentru DemonvsAngel):

Lasa-le pe ele sa isi puna si burete triplu, cand o sa mearga la mare ce o sa faca? Cat despre libidinosii astia sau boii astia, nici nu stiu cum sa le spun, evita-i pur si simplu! Asta e. Toate avantajele vin si cu dezavantaje. N-ai ce face.winking

| christishor a răspuns:

Buna, mandrestete draga cu ei nu ii ascundehee hee ce sa le faci daca ele nu au fost inzestrate de la mama natura

| Lalaloveu a răspuns:

Poarta tricou mai larg! Dar ce daca ai sanii mari? Nu e o rusine! Esti mai dezvoltata! Atata tot!

| DemonvsAngel explică (pentru Lalaloveu):

Ma simt ciudat mai ales ca si unii se holbeaza si mai e unul care s-a dat la mine din acest aspect si acum trebuie si sa il ocolesc

| Melany8 a răspuns:

Poartă tricouri mai largi s-au sutieni mai strînși

| xFreeeedom a răspuns:

Pui esti mica, iti trebuie sani? laughing Ia'ti push up, si ai scapat laughing, dar nu la scoala ca o sa primesti un catalog in cap de la profesori de toata frumusetea.

| DemonvsAngel explică (pentru xFreeeedom):

Ai citi macar intrebarea am scris ca nu vreau sa am sani!

| Giulya1 a răspuns:

Ar trebui sa fii mandra deoarece mama natrua te-a inzestrat cu sanii mai mari nu sa-ti fie jena ascunzandu-i! Nu trebuie sa porti un anumit tip de tricou sau sa faci un truc! Trebuie sa fii tu insuti! Parerea mea.tongue Sper ca te-am ajutata. big grin