Nu mai băga în seamă pe cei care vorbesc urât despre tine.
Încearcă să fii mai indiferentă cu acești prieteni falși.
Nu merită să îți pierzi timpul pentru a fi pe placul unor persoane ipocrite. Ocupă-te de școală, asta e mai important și ai grijă cu cine te împrietenești, nu toată lumea e bună.
Invata si tu sa folosesti fraze mai scurte si paragrafe
De fapt, care e intrebarea? Cum sa te imbraci mai bine? Cum sa-ti faci mai multi prieteni?
Deci. Din cate am înțeles acum ai ceva prieteni "adevărați", mă rog. Este foarte ușor să fii sigura pe tine și să ai tupeu dar sa ne înțelegem, nu vorbim de un tupeu "jegos" tu trebuie sa știi de la început că nu au ce sa îți facă și că cea mai importanta persoană ești tu iar cea mai importanta părere este doar a ta. Gândește-te la Karma. Elimina șerpi. Fii tu însuți. Iar băiatul acela nu știe ce a pierdut, ai spus ca ești înzestrată de la Dumnezeu aceste lucruri vor fi văzute o dată și o dată. Daca acum "popularele " au multi prieteni, nu știu ce, în viitor nu vor mai fi oameni care sa stea langa ele pentru că isi vor da seama de comportamentul lor. Iar ele își vor da seama că au greșit și poate chiar vor regreta.
..eu sper că te-am ajutat. (aștept un răspuns :*)Sry pentru greșelile gramaticale.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: