anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani 1, 67 si 81 de kg, cum as putea sa slabesc? exista pastile pe care sa le pot lua la varsta asta?

8 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

De ce apelaţi toţi tocmai la pastile? Nu sunt deloc sănătose nici dietele! Îţi strică organismul, de ce vă e lene să faceţi ''puţin'' sport?! E cel mai bun, sănătos şi recomandat.

| Andreea_8844 a răspuns:

Sincer eu iti recoamand sa nu folosesti pastile de slabit, pentru ca totusi ai o varsta si organismul ti se schimba e posibil ca pe un an doi sa fi slabuta, inceraca sa faci atentie la ce mananci bea multa apa si mananca legume si fructe seara iar un pic de miscare chiar dc nu faci sport, pune-ti muzica si danseaza e si aia foarte bine, dar e doar un sfat tu decizi ce faci, dc iei de pe acum med mai tarz te vei ingrasa si nu vei sti de ce si in plus organismul nu iti va mai fi asa, esti in crestere.

| anonim_4396 explică (pentru Andreea_8844):

Nu mi place sa fac sportlaughing vreau sa i-au pastile... sportul nu da rezultate

| Andreea_8844 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te inteleg sa zic asa ca in ziua de azi multi fugim de sport, dar incearca aerobic sau dc iti place sa danzezi pune-ti muzica si danseaza in fiecare zi o jumatate de ora dar ceva energetic, si crede-ma ca dc mergi la o sala de sport si faci atentie la ce mananci o sa ai mari rezultate si in plus sanatoase, crede-ma ca stiu pentru ca eu sunt in Fr de 1 an am plecat in ianuarie si am avut 60 de kg apoi in luna lui martie deja ave-am 78 de kg, am mancat mai multe legume si fructe mancare fiarta si o ora de sala aproape in fiecare zi depinde cum am avut timp, acum am 70 de kg si fac asta de vreo 2 luni, nu sunt multe kg pierdute intr-un timp putin dar e sanatos si apoi nu risc sa ma ingras dublu. e alegerea ta ce alegi sa faci.

| 愛日本 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da dă rezultate, dar să nu crezi că în 3 zile şi gata ai slăbit 100kg! durează ceva timp dacă te ţii de el şiîl faci cum trebuie. Leneşu! Du-te la doctor să vezi că şi el zice exact la fel. Încearcă să faci multe exerciţii, dar toţi (aproape) ăsţia ca voi, sunt încăpăţânaţi şi decât să facă sport mai bine să-şi strice organismul.Nici nu cred că ai încercat, î 2-3 zile nu va da rezultate la cum te aştepţi tu.

| AVRILavigne1000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca folosesti la vasta ta este posibil 60% sa mori sau sa ajungi la spital din cauza pastilelor daca esti asa deeeee... lenes intr-un cuvant daca e pe asa ar fi bine ca parinti tai sa te duca la sala de sport obligatoriu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te sfătuiesc să nu iei pastile de slăbit. Sunt o ţeapă în cele mai multe cazuri şi foarte periculoase pentru corp.
Încearcă să te apuci de jogging, să faci nişte alergări des (cel puţin dimineaţa, în drum spre şcoală) sau de orice alt sport ce implică efort fizic. Şi înotul este foarte bun, deoarece nu simţi aşa strident efortul. Evită produsele de patiserie, nu mânca mult seara şi săţios. Evită şi produsele fast-food sau nesănătoase.
Să fii sigură că nu ai să slăbeşti dintr-o dată şi că nu există nicio magie... în afară de operaţie, dar sper să nu ajungi la acel pas.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti recomand ceva mai sanatost. Daca faci in fiecare dimineata si seara exercitii fizice sau daca alergi 30 de minute pe zi timp de 3 luni o sa slabesti, si poti incerca sa mananci zilnic fructe.si poate sa renunti la ciocolata sau in general dulciuri.