anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani 1.72 si 40 kg! imi doresc nespus de mult sa ma ingras! de obicei beau 2-3 l de apa, beau cate o pastila dizolvanta de calciu si magneziu ca sa ma mai vitaminizez, mananc cartofi pai, carne, supe, peste, dulciuri, dar cu toate astea nu mai ingras! va rog sa imi dati sfaturi prieteneste! va pup

5 răspunsuri:
| euuuy a răspuns:

Ar trebui sa iti faci niste analize.De exemplu cunosc o fata care avea 36 de kg la 13 ani si in urma analizelor a descoperit ca are lambli.Noroc.

| Dianananahalfpastee a răspuns:

Nu manca dulciuri si chestii rele ca sa te ingrasi! mananca sanatos, dar mai mult. daca mananci prostii faci boli de stomac, nu te ingrasi!

| ditzu96 a răspuns:

Pai ar trebui sa mananci mai mult. Eu cred ca mai bine ai manca mai rar, mai mult, si repedee. Si eu eram in aceeasi situatiie, dar am inceput sa mananc cat mai mult, dar mai rar, si am inceput sa ma ingras. ar trebui sa respecti mesele principale ale zileii`! NOROC:X

| SexyFrumushika a răspuns (pentru ditzu96):

Pai mananc la intre2-3 3-4 ore distanta, dar nu stiu ce sa mai fac caci am nevoie sa ma ingras, mersi de sfat

| ditzu96 a răspuns (pentru SexyFrumushika):

Trebuie sa mananci sanatos, si nu lua pastile sau vitamine, deoarece iti pot provoca boli la stomac. mai bine incearca sa mananci mai mult.