Orice sport te ajuta la slabit, dar inotul in special. Dar vezi, nu incerca sa slabesti deodata, ca o sa pierzi din greutate, dar grasimea tot acolo ramane. Incearca treptat, fa-ti o dieta ceva. Si inca ceva. Nu trebuie sa slabesti foarte mult, fiindca esti inalta. Cred ca 2-3kg sunt de-ajuns sau chiar prea mult. Bafta
Mai mult de 5kg nu trebuie sa slabesti si da inotul ajuta la slabit, iti pui la treaba toti muschii.
Ceau...pentru inceput ar trebui sa mananci la ore fixe, adica sa ai un program si sa nu mananci dupa ora 6 sau daca mananci sa fie ceva usor, iar innotul ajuta pentru ca iti modeleaza corpul
si sincera si eu vreau sa ma apuc de inot si de abia astept
Buna, greutatea se calculeaza scazand 10 din cm din inaltime, deci greutatatea normala ar trebui sa fie 58 de kg. Bineinteles ca nu este o regula, mai ales la tine fiind inca o adolescenta. Deci daca slabesti 2-3 kg este perfect dar conteaza sa fii tu multumita. Sper ca ti-am fost de folos. Bye!
Pai eu as zice sa mai slabesti 10-15 kg si esti perfecata si da inotul este cel mai eficient pentru a slabi eu as zice sa alergi maxim 30-60 minute pe zi si sa mananci doar de doua ori pe zi dimineata si cam intre orele 3-a si pe la 6 sa alergi si dupaceea sa mananci un fruc si sa nu mananci mai mult de o jumate de paine pe zi si evita chipsurile si sucul! Si mai poti juca Volley batmenton sau basket poate si handbal si hai exerciti: abdomene, genoflexiuni. flotari...
Bafta sa slabesti FUNDA?
Sall. Prea mult nu trebuie sa slabesti. Dar, va trebui sa faci miscare pentru a avea un corp lucrat si modelat. Acest lucru se poate numai prin sport. Ca atare> Alergari, coarda, coarda cat mai mult, si dimineata si seara, bazin, si mobilitate. Inotul dezvolta toate grupele muschiulare. Inotul ca si coarda, sunt baza. Inotul nu te slabeste dar te formeaza ca si corp ca si aspect si tinuta. Cinci kg daca vei da jos, va fi perfect. Pa! Era sa uit. Cred ca esti frumoasa foc. Pa!
Buna! ar trebui sa ajungi la greutatea de 58-55 de kg.Si da inotul este foarte bun la slabit! Iti doresc noroc in ceea ce ti-ai propus sa faci!