| biancasweety a întrebat:

am 14 ani 1m 67 sh 60 de kg... toti prietenii imi spun ca arat bine, insa eu nu ma simt bine in pielea mea. am incercat tot felul de diete insa fara rezultat... ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| bebelusasweet a răspuns:

Bianca...medici de obiceu ne spun ca nu ar trebui sa tinem diete pana la varsta de 16-17 ani... daca nu te simti confortabil sfatul meu este sa faci mult sport sau sa alergi foarte mult deoarece alergatul este cea mai buna metoda de a slabi crede-ma! sper ca etam ajutat funda pls :d?

4 răspunsuri:
| Deiia a răspuns:

Esti foarte bine nu ar trebui sa slabesti...Trebuie sa te simti bine in pielea ta.Nu slabi.Nu o sa te simti bine de loc

| Gagikaru a răspuns:

Este bine pentru varsata cu timpul o sa vezi ca nu o sa mai iei in greutate decat foarte putin bafta! fundaaaaa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu de diete ai nevoie, ci de o consiliere psihologică!
Pa, pa.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este cazul sa te simti bine in pielea ta. Nu incerca diete pentru ca - in primul rand n-ai nevoie, iar la varsta ta nu se tin diete. La varsta ta este firesc sa ai cateva nemultumiri legate de aspectul tau fizic. Din cauza filmelor si a revistelor de consum s-a indus pentru toata lumea o falsa imagine a tanarului. Este aproape imposibil sa arati ca-n reviste. In plus fetele de acolo sunt foarte mult retusata in photoshop. Deci nici macar ele nu arata ca acolo. Incetul cu incetul o sa-ti dai seama ca nu este foarte important aspectul fizic. Eu eram mult mai nesigura pe mine la 57 de kg decat sunt acum la 100. Nu este normal sau ideal sa ajungi ca mine, eu am cateva boli acumulate in timp. Totusi ideea este ca sunt multumita de mine asa cum sunt. Da-ti timp, cunoaste-te mai bine si ai incredere in tine asa cum esti. Nu astepta minuni si nu fi nemultumita ca nu ai motive. Daca persisti in aceasta nemultumire de sine poti avea probleme psihologice si cred ca asta nu este ceva ce si-ar dori cineva. Numai bine si multa sanatate.