| udreaella a întrebat:

am 14 anibig grin si am facut'o cu prietenul meu pentru a 4 oara. dar am o intrebare cine ma poate ajuta. menstruatia m-a tinut 5 zile si in a 6 zi dimineata nu mai aveam nimic.in seara aceea am facut'o cu prietenul meu si mi-a curs sange cam mult.de ce?

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Ti a mai curs sange,pentru ca daca sa zicem,ca menstruatia in principiu ti a trecut azi,pana diseara,se mai poate elimina ceva lichid rosu,mai ales daca ai si avut contact sexual.
E normal.
In orice caz, te asigur ca daca ai facut neprotejat, nu vei ramane insarcinata.
Primele 5 zile inainte si dupa term ciclului,poti avea relatii sexuale neprotejate, ca nu ramai insarcinata.
Alte femei, tin chiar 10 zile inainte, 10 zile dupa.
Numai bine!

3 răspunsuri:
| Brunettedlk a răspuns:

Sincer, eu nu.ti pot rasp la aceasta intrebare mai bine te.ai duce la un ginecolog pentru a afla rasp la intrebare, numai un doctor iti poate raspunde la intrebarea aceasta! kiss

| DjBl3ndar a răspuns:

Daca ai facut-o dupa menstruatie iar apoi ti-a curs sange eposibil sa te fi dezvirginat.

Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| alessia5158 a răspuns:

Sangerarile vaginale dupa un raport sexual sunt anormale! Precocitatea vietii sexuale este una din cauzele care predispun la cancer. Tu ai numai 14 ani, organele tale sexuale sunt incomplet maturizate iar actul sexual actioneaza ca un factor traumatizant. Du-te la un ginecolog si controleaza-ti starea de sanatate ---este important pentru tine!