| Buuff a întrebat:

am 14 ani. de abia mi-au dat sanii la inceputul anului acesta. au crescut e perioada dar parca au stagnat sau mi se pare mie -mi-a venit menstruatia. nu stiu dar ma simt proast pentru ca toate prietenele mele au sanii maricei iar eu ...si cel mai rau ma simt cand imi spune lumea asta. m-am saturat sa aud nu-i mai lua in seama. si mama are sanii mici. eu ii vreau mai mari nu neaparat pentru baieti. dar imi plac chiar si mie fetele cu sani mari (sunt frumoase). nu face-ti misto. ce pot sa fac. sau sa mananc? fundita :X

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Buna si tie!

De ce iti doresti asa mult sa iti creasca?
Eu am relativ varsta ta si am sanii mari, insa urasc asta.
Ai tot timpul pentru a iti creste sanii. Nu cred ca poti sa ii maresti, si cu siguranta nu cred ca o solutie ar fi sa te strici cu silicoane sau mai stiu eu ce.

Daca vrei sa iti para mai maricei foloseste sutien cu burete, sau adauga pe langa sutien o bustiera si se vede frumos pe un tricou.

Insa ar fi cel mai bine sa te accepti asa cum esti pentru ca toate vin la timpul lor.

Ai grija de tine!

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Nu ai ce sa mananci lol.mai ales ca daca si mama ta tot mici ii are inseamna ca nu-ti vor mai creste nici tie ff mult. poarta sutiene cu mult burete in ele. Baftawinking

| maryy a răspuns:

Buna.Asa e lumea rea si vor sa-i faca pe cei din jur sa sufere.Ei bine, am auzit multe fete\femei ca am mancat marar si ulei din seminte de marar, in salate in macare si ca au fost mirate de rezultat.Have a nice day!

| MasterGoldX a răspuns:

Sa mananci cat vrei, nu ajuta la nimic. nici metoda cu "trage aer in piept si tine-l acolo" nu merge pentru ca e aiurea. ori iei pastile pentru marit or iti pui silicoane.

| Isabellaღ a răspuns:

Esti in crestere, o sa iti mai creasca nu o sa ramai asa.Numai ca ii trebuie timp.Nu iti cresc peste noapte! Nu poti sa faci nimic.Sau sa manancui ceva! Asa e felul tau.Si nu e adevarat ce spui, eu stiu fete cu sanii mici si sunt fffoare frumoase.Mult mai frumoase ca celelalte.Adica fetele frumoase sunt cele care au o fata frumoasa nu sani! Nu mai pune la suflet ce zic ceilalti.

| MinAh21 a răspuns:

Ai putea sa-ti iei un sutien cu burete pana iti mai creste pieptul
si nu ii mai lua in seama pe cei care fac misto de tine pe tema asta
pur si simplu zi`le ca toti oamenii sunt diferiti si ca ei nu au nici un drept sa te critice si mai bine sa isi vada de treaba lor

| Razvan94 a răspuns:

Pai la 14 ani la ce te astepti? daca vrei mananca mai mult ca grasimea la fete se pune mai intai pe fund si sani. n-ai ce sa faci. esti la pubertate. sunt si femei de 30 de ani fara sani. sau pune-ti silicoane big grin