anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani(fac in martie) si nu am sani :l deci toatefetele din clasa au sanii mari, spre deosebire de mine, si am zis sa cumpar un sutien cu burete, si sa bag ceva in sutien sa para ca am. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Stai linistita ca o sa creasca ei, fetele care au acum sanii mari ii vor avea si mai mari si imagineaza-ti cum vor arata la ora de sport cand vor alerga... tu ai sa fii o finuta.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu iti fa probleme in privinta asta. Sunt baieti pentru care nici nu conteaza asta. Eu de exemplu prima data nu ma uit la o fata la sani sau fund, ci la ochi si buze. Fii mandra pentru ca esti tu. Nu iti stirbi personalitatea.

| Pisiii :x a răspuns:

Nu te purta asa copilareste! Vor creste ei!
ps: chestia aia cu sutienul faceam eu cand aveam 5-6 ani cu sutiene de a lui sora meawinking

| Pisiii :x a răspuns:

Vara mea* scuze

| radu75 a răspuns:

Stai linistita, normal pana la 18 ani te dezvolti, o sa ti creasca! E si chestie de genetica (uitate la mama ta, aproximativ ca e o sa ai sanii, nu are ea, putin probabil sa ai si tu sani mari). Pana atunci compenseaza cu sport, volei, inot sau poti face si flotari pe care de regula le fac barbatii pentru pectorali(muschii pieptului ). Cu pectorali mai dezvoltati, chiar daca sanii sunt mici dau impresia unui decolteu generos! Nu miza pe sutiene cu bureti, vei vedea cat de complexata vei fi sa apari goala in fata iubitului tau, atunci cand va trebui sa o faci!

| Яùxsi a răspuns:

Nu iti face probleme ca nu esti singura fata. happy
Scuze, dar faza cu sutienu`cu burete si cu bagatu`ceva sa para ca ai. mi se pare o prostie. :d Gandeste`te ca ele vor afla la un moment dat. [probabil ca la ora de sport cand va schimbati] si atunci vor rade de tine, ceea ce nu cred ca vrei sa se intample.winking

| MiSskAt-xx a răspuns:

Au timp sa creasca, stai linistita. Fiecare se dezvolta in felul lui, mai repede sau mai lent. Perioada de crestere nu a trecut, deci mai e timp. :*

| Little Kid a răspuns:

Daca iti pui "ceva" in sutien, colegele tale isi vor da seama! nu o sa-ti ''creasca'' asa peste noapte... poti purta sutien fara burete sau bustiera cu un triocu stramt si decoltat!

| BiaJ a răspuns:

Stai fata linistita...nu trebuie sa te preocupe asta.happy esti inca mica(nu mica micabig grin). adica si eu la 14 ani nu aveam sani deloc...si acum am 17 si am cevabig grin dar o sa te dezvolti pe parcurs si tine minte sa faci mult sport ca sa fi in forma si sa-ti dezvolti muschiihappy. Ce te preocupa pe tine este o problema minora.Si sutien cu burete poti sa iei. dar nu sutien de marime mai mare de cat iti trebuie tie, deoarece isi vor da seama prietenele tale.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa pierzi aceasta perioada pentru probleme de acestea? Lasa astea deoparte! Pana la urma, in viata te vei distra, iti vei crea o familie, vei avea un loc de munca, vein intampina greutati... Cea mai simpla perioada este aceasta, deci de ce sa o irosim?(si eu am tot 14 big grinbig grin)