Stai linistita ca o sa creasca ei, fetele care au acum sanii mari ii vor avea si mai mari si imagineaza-ti cum vor arata la ora de sport cand vor alerga... tu ai sa fii o finuta.
Nu iti fa probleme in privinta asta. Sunt baieti pentru care nici nu conteaza asta. Eu de exemplu prima data nu ma uit la o fata la sani sau fund, ci la ochi si buze. Fii mandra pentru ca esti tu. Nu iti stirbi personalitatea.
Nu te purta asa copilareste! Vor creste ei!
ps: chestia aia cu sutienul faceam eu cand aveam 5-6 ani cu sutiene de a lui sora mea
Stai linistita, normal pana la 18 ani te dezvolti, o sa ti creasca! E si chestie de genetica (uitate la mama ta, aproximativ ca e o sa ai sanii, nu are ea, putin probabil sa ai si tu sani mari). Pana atunci compenseaza cu sport, volei, inot sau poti face si flotari pe care de regula le fac barbatii pentru pectorali(muschii pieptului ). Cu pectorali mai dezvoltati, chiar daca sanii sunt mici dau impresia unui decolteu generos! Nu miza pe sutiene cu bureti, vei vedea cat de complexata vei fi sa apari goala in fata iubitului tau, atunci cand va trebui sa o faci!
Nu iti face probleme ca nu esti singura fata.
Scuze, dar faza cu sutienu`cu burete si cu bagatu`ceva sa para ca ai. mi se pare o prostie. :d Gandeste`te ca ele vor afla la un moment dat. [probabil ca la ora de sport cand va schimbati] si atunci vor rade de tine, ceea ce nu cred ca vrei sa se intample.
Au timp sa creasca, stai linistita. Fiecare se dezvolta in felul lui, mai repede sau mai lent. Perioada de crestere nu a trecut, deci mai e timp. :*
Daca iti pui "ceva" in sutien, colegele tale isi vor da seama! nu o sa-ti ''creasca'' asa peste noapte... poti purta sutien fara burete sau bustiera cu un triocu stramt si decoltat!
Stai fata linistita...nu trebuie sa te preocupe asta. esti inca mica(nu mica mica). adica si eu la 14 ani nu aveam sani deloc...si acum am 17 si am ceva dar o sa te dezvolti pe parcurs si tine minte sa faci mult sport ca sa fi in forma si sa-ti dezvolti muschii. Ce te preocupa pe tine este o problema minora.Si sutien cu burete poti sa iei. dar nu sutien de marime mai mare de cat iti trebuie tie, deoarece isi vor da seama prietenele tale.
PinkSugar întreabă: