| 78Ilinca8879910 a întrebat:

Buna, am 14 ani iar mie imi place extrem de mult de un baiat, nu de la mine din scoala. Am vorbit pe insta si ne am pus impreuna iar urmeaza sa ne vedem. Problema e ca mama nu ma lasa sa am relatie la varsta asta dar inteleg si de ce nu vrea, din cauza scolii si multe altele. Nu o contrazic stiu ca o face prin binele meu, dar il iubesc extrem de mult si chiar as vrea sa-i spun despre el dar sigur o sa ma certe..am multe colege care au si chiar nu inteleg cum mamele lor sunt de acord. Am o sora mai mare de 18 ani si abia acum a lasat o sa aiba prieten. I am zis surorii mele de el si i-am zis ca ma voi vedea cu el, nu i-a zis mamei. Vreau doar sa ma întâlnesc cu el si sa vorbim. Nu vreau sa ne pupam sau chestii de genu, doar vreau sa avem o relatie mai milt de prietenie si sa ne mai tinem cateodata de mana. Astept orice raspuns care ma poate ajuta.Si ce credeti ca ar trebui sa fac

4 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. Nu o să-ți zic sa nu te vezi cu el. Îți zic doar sa ai grija fiindcă e rar ca un băiat sa nu vrea sex de la o fată, deja de la o vârstă fragedă...am 20 de ani deci am trecut prin ce treci tu acum. Și nu cumva sa îl lași sa facă ceva fiindcă corpul tău nu e dezvoltat deloc pentru sex și poți păți chestii grave(corpul tau) plus poți lua orice boala cu transmitere sexuala. Cat timp nu e nici un act sexual intre voi e ok(adica fără sex vaginal, oral sau in
spate fiindca nu ma lasa sa scriu cuvantul cu a sau cu mâna) nu are ce sa caute cu mâna pe tine mai ales nu in zonele intime

| BlueSky14 a răspuns:

Salut! In primul rand, depinde de varsta lui. Daca e de varsta cu tine, atunci e bine. In al doilea rand, nu-i ok sa ai iubit de acum. Urmeaza sa dai evaluarea nationala (din moment ce ai 14 ani, banuiesc ca esti in clasa a 7a sau a 8a). Avand un iubit, te va "trage" in jos chestia asta. Adica nu vei mai avea note atat de bune si nu i ok, caci ai un examen de dat. Chiar daca colegele tale au iubit si parintii nu le spun nimic, asta inseamna ca sunt parinti nepasatori si neimplicati in viata copilului lor. Asa stateam si ma gandeam si eu cand voi avea primul meu iubit, pentru ca deja jumatate din fetele de la mine din clasa au iubit. Deocamdata vreau sa scap de examen si apoi vad ce fac. Ar fi bine sa te mai gandesti si sa mai ai rabdare un pic pana cand mergi la liceu.
In al treilea rand, ai mare grija de cine te indragostesti. Mie mi-ar placea sa am un iubit ok, adica sa fie finuț, sa stie sa se comporte cu o fata si sa nu fie bădăran. Astfel de baieti merita sa fie iubiti de o fata.
Acum poate ca o sa spui ca de ce tin cu mama ta, dar sincer asa e cel mai bine. Lasa iubirea si focuseaza-te pe scoala. Sper ca te-am ajutat!winking

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 aniori esti mult prea mica sa ai iubiti sis a te pui impreuna cu ei, ca asta iti av afecta viata si scoala.
Asculta de mama ta, ca are mare dreptate sa te tina din scurt, fiindca tu nu ai inca minte si discernamant, la anisorii astia si apoi nu ai timp de baieti, fiindca ai de invatat pe rupte pentru evaluarea nationala.

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa o asculți pe mama, sa nu te întâlnești cu nimeni, sa lasi relațiile pe mai târziu.