Buna!
Sunteti mici, nu va ganditi inca la asa ceva. MAi este timp. Nu te grabii!
Mai bine nu iti incepi viata sexuala de la varsta asta.
Tu ai scris ca el vrea, dar tu ce vrei? Inceperea vietii sexuale nu este o joaca, are implicatii (inclusiv o sarcina nedorita) si cred ca trebuie un argument mai important decat ca sunteti impreuna de 8 luni. Nu trebuie sa te grabesti si sa-ti complici viata inainte de a fi pregatita fizic si psihic pentru acest pas.
Esti prea mica pentru asta, mai asteapta un timp, macar 1 an, desi si peste un an esti micuta pentru asta, pentru ca este un pas important si dupa sa nu regreti ...ai o varsta frageda la care poti face greseli drastice. Daca el te preseaza sa faceti acest lucru, mai bine paraseste`l, inseamna ca nu te iubeste si nu te respecta.Tu esti pregatita pentru asta? La varsta asta ma indoiesc...pana la urma este alegerea ta, eu ti am spus parerea mea
...sa mai asteptati e singurul sfat pe care vi l pot da.Parerea mea, dar nu cred ca e cazul sa faceti greseala asta de acum, asta e parerea mea dar conteaza si ce vrei tu sa faci.
Sunteti tineri, nu va grabiti.nu face bine organismului, plus ca niciodata nu se stie cat de sigura va fi relatia.sa nu iti para rau.