Sa fiu al naibii daca nu sunteti nebune...
ce sa mai slabesti ma frate...chiar vrei sa ajungi anorexica?
sunteti culmea ...va credeti grase si la 50 de kg
Pai eu sunt model si mi sa cerut sa mai slabesc.
Mie mi se pare o tampenie...te vor o anorexica fara pic de carne
Model ca model...dar deja cand slabesti prea mult frumusetea devine uratenie
Nu mor daca mai slabesc putin macar vreo 2 kg
Poate...dar 2 kg nici macar nu se vad
Nu inteleg de ce vor sa te puna sa slabesti atata timp cat nici macar nu o sa se vada schimbarea
Pai ideal ar fi sa am cu 20 de kg mai putin decat inaltimea mea adica 47 de kg si eu am 50
Ma.eu zic ca la inaltimea ta esti exelenta!
Greutatea ideala o chestie de generic...la 50 de kg cat ai acum esti perfecta!
Nu incerca sa schimbi asta...parerea mea.tu faci ce vrei!
Mersi :*
Nu trebuie să slăbeşti! La înălţimea ta ar trebui să ai 57 de kg.
Şi la ce eşti model? La sicriu? Dacă mai slăbeşti acolo ajungi.
Stai liniştită, că eşti perfectă!
Iti recomand o dieta de 90 de zile care este pentru sanatatea ta, te slabeste ce e drept mai greu dar te face mai sanatoasa. Vei da cam un kg pe saptamana, se bazeaza pe 4 zile. Prima zi de proteine, a2-a de legume, a3-a de carbohidrati si ultima de fructe. Secretul e ca in fiecare zi sa mananci dimineata fructe si seara sa mananci acelasi lucru pe care l-ai papat la pranz. Daca nu o vrei pe asta, este buna si cea rapida de o saptamana in care slabesti 2-3 kg: ora 8:00 un ceai/cafea; ora 10:00 2 oua fierte; ora 12:00 100g sunca presata; ora 14:00 un mar si ora 18:00 200g branza degresata. Asta se mananca in fiecare zi, e mai drastica si nu te asigur ca-ti vei mentine greutatea dupa ce o vei tine, de aceea ti-am recomandat-o pe prima. Daca vrei sa incerci eu tin una chiar acum: mananc cereale cu un paharel de iaurt natural dimineata, la pranz un sandwich si seara cereale simple. Da randament daca bei si 1-2l ceai de soc pe zi. Sper ca te-am ajutat, mult succes la slabit!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LotteCharlotte întreabă: