Ba, voi va ganditi mult? unde sa plece frate? o face ea 18 ani.dar unde sa se duca? asa ma gandeam si eu, l-am zis alor mei ca o sa plec undeva in alta tara sa nu ma mai gaseasca, si tata a zis ca pot sa ma duc si in lumanari ca oricum nu ajung, idea e ca trebuie rezolvata situatia asa, fara vorba urata, fal sa creada ca tu il apreciezi intr-un fel, chiar daca se comporta asa urat, fal sa creada ca tu intelegi.
Maaama, i-as trage o batuta, la 14 ani ai mei ii trag o batuta lu tatal tau de nu se vede. Pai eu daca as fi tata, si as avea o fetita, pai ma port cu ea ca un inger.
Fara suparare dar tatal tau nu are minte. Si de asta trebuie tu sa i-o deschizi. Cum? Ii spui direct pe fata. "Auzi? stii ce? esti tu domnul perfectiune cumva? daca nu am banii mei inseamna ca trebuie sa ascult de tine ca de un zeu? mai lasa-ma frate ca nu e viata ta, e a mea. si ia nu ma mai jicnii, ca nu cred ca tu ai avut 10 pe linie sa imi reprosezi mie ceva da?". Si sa vezi ce repede se cuminteste. si ii spui si ca daca se mai poarta asa urat cu tine, pleci de acasa. Si stii ce faci? Daca da in tine, sau tipa, te cearta etc. Odata, cand nu e nimeni acasa, faci un bilet frumos, pe care scrii "Eu nu pot sa mai suport cum te porti tu cu mine, asa ca plec de acasa. Hai pa". Iti pui cate ceva intr-un rucsac, si te duci la o prietena buna
Si te asigur 100% ca la sperietura care o trage, o sa se poarte mai frumos cu tine. Stai la prietena aia vreo 2-3 zile, si vii dupa acasa. La mine a functionat cu tata. Imi reprosa mereu ca sunt neindemanatic, ca nu stiu nimic si etc. Pana m-am luat in gura cu el, am stat suparati vreo 3-4 saptamani, si ne-am impacat, si dupa s-a purtat foarte frumos.
Nu suport genul de oameni care se poarta asa cu o fata, mai ales sa fie fata lor. Acuma sunt plin de nervi si nu stiu dc Invatal minte sa se poarte frumos, si m-a uimit faptul ca ai zis ca da in tine.
Buna
Cateodata ma intreb daca chiar este bine ca nu imi cunosc tatal natural. daca e si el ca tatal tau.Cum nu ai banii tai iubita? Ai o alocatie aia tot bani sunt de care poate tatal tau profita.Mult nu o sa mai suporti si ai sa cedezi stiu ca ai momente in care iti vine sa dai naiba totul sa pleci sa uiti de toti si de toate dar te gandesti ca dupa va fi si mai rau. Ceva din copilaria lui ii da apa la moara la severitate. Tatal tau ar trebui dus la un psiholog si vorbit cu el sa nu se ajunga la fapte si mai rele.Tu te rog sa ai grija pentru ca nu sti cum iti da vreuna si te lasa caput.si pentru ce...Acum e vacanta du`te la bunicii tai. unchi, matusa o ruda ceva si lasa`l singur sigur iti va simti lipsa.Dar daca faci chestia asta sa nu vorbesti cu el la telefon. NIMIC. Oamenii astia chiar nu au sentimente si nu merita!
Incearca sa prinzi curaj, sa ii raspunzi si sa vb si tu urat cu el daca nici asta nu va functiona ameninta`l ca vei pleca de la el. nu trebuie sa-ti fie rusine, jena sau frica. pana la urma si u ocupi un loc in familia ta... spune`i ca atunci cand vei face 18 ani vei pleca undeva departe de familie si s`ar putea sa nu te mai intorci niciodata... iar atunci cand va fi la batranete in pragul disperarii vrand sa`si vada copila poate pentru ultima data nu vei mai dori sa dai ochii cu el,. baga-i in cap fel si fel de cuvine care sa le bage la inima si sa analizeze ce e de facut succes
Stiu cum e, este o perioada importanta din viata ta, fix la aceeasi varsta adica acum 6-7 luni am postat si eu o intrebare de acest gen, nu trebuie sa te stresezi, doar cauta momentul potrivit si vorbeste cu el, si fal sa inteleaga cam ce te nemultumeste si cum ati putea remedia, e simplu, daca vrei mai mult ajutor doar da-mi mesaj cu idiul tau, si putem vorbi pe mess.
Oaaaau! Multumesc Lui Dumnezeu ca tati ma alinta. suna la telefonul copilului, sau cheama politia. daca ai vreo ruda mai apropriata anunt-o! Nu-ti fie teama, doar de Dumnezeu sa iti fie frica, roaga-te la El, si totul o sa fie bine.