Pune-i la punct. Nu accepta ce iti spun, spune-le sa te lase in pace, ca nu ii obligi sa te ia de nevasta, daca nu le place de tine sa te scuteasca, poate nici tie nu iti place de dimensiunea creierului lor de dimensiuni reduse, dar nu le spui asta. Nu te lasa umilita, arata-te increzatoare si stapana pe situatia, sa vada ca nu te afecteaza. Poti daca vrei sa le zici "menagerului meu ii place cum arat si imi gaseste multe prezentari de moda". Punct.
Nu-ti bate capul, lasa-i sa rada cat vor tu iti cunosti valoarea, pe cand ei sunt doar niste pusti la mama acasa! Capul sus si mult succes in modeling!
Le spui ca esti model si toata lumea te apreciaza acolo unde faci modeling si poate te vor privi cu alti ochi.
Succes :*
Aratati adevarata identititate. Cu siguranta te va invidia multa lume. Si eu sunt inalta si sunt mai mare cu un an ca tine, vreau sa fiu manechin dar nu pot pentru ca nu am corpul unui manechin chiar daca nu sunt grasa.
Pai nu le spune de faza cu modelingu' ca o sa creada ca te lauzi sau ceva. daca tu crezi ca ei n'au dreptate si corpul tau e frumos oricum nu trebuie sa pui la suflet ce spun ei. fiecare e frumos in modul lui de a fi. trebuie sa te ingrijesti si sa duci o viata sanatoasa. cat despre fata ta fiecare are cata o imperfectiune. incearca sa le corectezi. accepta'te asa cum esti si gata.
daca vrei sa le raspunzi celor de la scoala care te insulta spune-le ceva in genul "nimeni nu'i perfect" si d'astea dar incearca sa eviti persoanele care te insulta.
sper ca te'am ajutat. funda?
Eu sincer nu stiu ce sa iti spun.dar te incurajez sa stai de vorba cu psihologul scolii ...cred ca te va ajutasincer.te pup papa
Cel mai bine e sa-i zici de ce esti asa atunci ei te vor lasa in pace si inca te vor aprecia ca esti legata de modeling
Ceea ce zic colegii tai la scoala sunt simple copilariiOricum esti in crestere iar in cativa ani ceea ce zic cei din jurul tau nu va mai conta! Succes
Cu siguranta nici ei nu sunt mai frumosi. N-ar trebui sa te intereseze asa de mult parerea lor, dar poti sa le-o spui in fata ca nu-ti pasa. Cine ti-e prieten adevarat va ramane alaturi de tine si te va considera frumoasa.
Stai linistita daca ei nu stiu ce faci tu, cu ce te ocupi e problema lor, nu conteaza ca esti slaba si lor nu le place asta important e sa te simnti tu bine si sa faci ce ti place sunt sigura ca sunt multe persoane care ar vrea sa fie in locul tau si te apreciaza mult.:*
Hey draga mea. Eu zic ca cel mai bine e sa le dezvalui, sau pur si simplu sa nu asculti ce zice lumea. Trebuie sa fi tu multumita de cum arati, nu altii!:*
In plus, au sa te invidieze cand vor vedea ca tu ai succes si ei nu.
P.s: Te rog, daca ai fb sa dai like la pagina asta: http://www.facebook.com/home.php#!/SquidMediaRo si apoi la poza asta :http://www.facebook.com/......?/home.php
Particip la un concurs. Multumesc!:*
Salon de cosmetica, machiaj, mult parfum scump, o coafura mai speciala si mai date pe langa baieti sa vezi ca nu o sa mai ai probleme