| Ly_Ste_1999 a întrebat:

Buna am 14 ani, mi.a venit menstruatia de 2 ori pe luna prima data mi.a venit pe 3 si dupa iar mi.a venit pe 27. Cand imi vine am cheaguri dar nu foarte des. Nu stiu ce sa fac imi este si frica sa ma duc la doctor.

Răspuns Câştigător
| Jasmin15 a răspuns:

Mie mi-a venit la 11 ani fara o luna. si in legatura cu cheagurile de sange, si eu am la fiecare menstruatie cheaguri chiar foarte mari, si imi aduc bine aminte de prima oara si eu am avut numai cheaguri, si au trecut deja 5 ani de cand am menstruatia si nu am patit nimic. daca ai intreba-o pe mama ta sa isi aduca aminte prima menstruatie a ei ca de obicei la prima menstruatie apar cheagurile happy nu stiu ce sa zic in legatura cu doctorul. eu cand am intrebat pe un doctor de familie mi-a spus ca ii ceva normal. dar nu ar strica sa mergi la un control. doar o sa te intrebe in ce data ti-a aparut, daca te doare, etc. sa nu iti fie frica ca nu iti va face ceva happy Ai grija de tine :*

6 răspunsuri:
| MDenisee a răspuns:

Probabil esti racita, nu te alarma, se mai intampla happy

| Ly_Ste_1999 explică (pentru MDenisee):

Pai si ce trebuie sa fac daca sunt racit. Ca la doctor imi este frica sa ma duc

| Jasmin15 a răspuns:

Stai linistita, asa e normal. asa se intampla la fiecare. Asa mi s-a intamplat si mie. si apropo, sa nu te sperii, ca dupa prima menstruatie, nu o sa iti vina ceva vreme. vreo 3-4 luni. sau depinde. mie una dupa prima oare mi-a venit abia dupa 6 luni si nu am patit nimic. happy nu te speria, este ceva normal la o fata happy

| Ly_Ste_1999 explică (pentru Jasmin15):

Da asta stiu dar mi-e mi-a venit la 12 ani prima menstruate, si mi s-a intamplat cum ai zis tu. Dar mi.e imi e frica ca imi curge si chiaguri si de aia si mami imi zice ca sa merg la doctor si eu nu vreau ca imi este frica.

| Jasmin15 a răspuns (pentru Ly_Ste_1999):

Mie mi-a venit la 11 ani fara o luna. si in legatura cu cheagurile de sange, si eu am la fiecare menstruatie cheaguri chiar foarte mari, si imi aduc bine aminte de prima oara si eu am avut numai cheaguri, si au trecut deja 5 ani de cand am menstruatia si nu am patit nimic. daca ai intreba-o pe mama ta sa isi aduca aminte prima menstruatie a ei ca de obicei la prima menstruatie apar cheagurile happy nu stiu ce sa zic in legatura cu doctorul. eu cand am intrebat pe un doctor de familie mi-a spus ca ii ceva normal. dar nu ar strica sa mergi la un control. doar o sa te intrebe in ce data ti-a aparut, daca te doare, etc. sa nu iti fie frica ca nu iti va face ceva happy Ai grija de tine :*

| allynaalllyna a răspuns:

Asa se intampla la unele fete, asa ca nu ai de ce sa te speri happy