| SilvSilvana a întrebat:

Am 14 ani si 1.55! Ce pot sa fac ca sa numai rada de mine colegii si profesorii ca sunt prea scunda?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Poti sa faci ceea ce ti-au zis cei care au scris inaintea mea si inca ceva in plus, care va da rezultate pe o perioada medie si lunga. Fa-ti un obicei ca in fiecare zi sa stai agatata de o bara (bara de batut covoare sau improvizezi tu ceva) cat mai mult si ori de cate ori ai ocazia. La 14 ani esti in crestere si e foarte posibil sa iti sfidezi mostenirea genetica si sa castigi la inaltime cativa centimetri in plus fata de eventualitatea in care nu faci ce iti spun eu. O sa vezi ca vei avea rezultate multumitoare. Totul e sa nu iti pierzi rabdarea si sa astepti rezultate dupa doar 3 luni....trebuie sa perseverezi.

12 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Ignora-i.
Atat stiu, atat fac.

| Purgatoriu a răspuns:

Te inteleg. Eu am 1.60 m dar nu ma deranjeaza in mod deosebit pentru ca de obicei lumea e ceva de genul "Esti atat de adorabila!". Gandeste asa. straight face

| Eastwood a răspuns:

In legatura cu asta nu poti face nimic, nu le da atentie. Persoanele care te plac, o sa te placa mereu asa cum esti, dale lor importanta, nu la toata lumeawinking!

| Seducatorul a răspuns:

Ca ai doar 14 ani si corpul uman creste pana la varsta de 18-21 anilaughing

| catablondu a răspuns:

Buna, nu trebuie sa faci absolut nimic. Fiecare om are defecte si calitati si nu e vina lui daca e inalt sau scund, gras sau slab etc. Singura ta solutie e sa-i ignore.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Sportul te ajuta sa te dezvolti
ia niste lectii de inot o sa dea rezultate dar in timp...

| LimonadaBaa a răspuns:

Du-te la inot.

| Karlitta a răspuns:

Bascket.

| Madutzza98 a răspuns:

Spune-le asa: Esenta buna, se gaseste in sticle mici... :*

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns:

Buna Silvana big grin
Nu trebuie sa faci nimic fiecare om este asa cum la lasat Dumnezeu.mie una imi plac si fetele mici si fetele inalte..eu sunt fata si as vrea sa fiu m-ai scundawinking
Dar daca vrei sa la dai in nas celor care rad(aici ma refer la colegi)spune-le asa:Nimeni nu este perfect, cand tu o sa fii perfect anunta-ma pana atungi gura mica si joc de glezne.iar in legatura cu profesorii du-te la directoare big grin
Pa :*

| BOYI a răspuns:

Apucate de tractiuni la bara sa mai crestilaughing))(glumeam)Fiecare cum la lasat Dumnezeu nu ai tu ce sa faci...

| AgentXXX a răspuns:

Nu te mai gindi la ce spun ceilalti, gandeste-te la tine si invata sa te simti bine in pielea ta.Si eu am 14 ani, cei drept, neimpliniti, mai am 2 luni si am 1.40 si 31 de kg, uneori ma simt prost pentru ca sunt cea mai mica din clasa dar ce conteaza? Eu sa ma simt bine si punct.Cred ca tu ar trebui sa faci la fel.Bafta