Buna Coriina.
Ai dabia varsta de 14 ani asa ca nu ar trebui sa iti faci nici o grija!
Fetele continua sa se dezvolte si sa creasca pana in jurul varstei de 18 - 19 ani. atunci numarul centimetrilor se definitiveaza.
Pana atunci o sa cresti foarte mult, 1.72 la varsta ta mi se pare destul de bine si sunt sigura ca in cativa ani vei fii inalta asa cum iti doresti tu.
Daca tii mortis sa cresti mai inalta te poti apuca de sport: basketul este cel mai indicat.
Sper ca ti-am putut fii de folos.Multa sanatate iti doresc!
Wow,ai 1.72 si nu esti multumita? :-| Nu am inteles prea bine,vrei sa mai cresti? Daca vrei sa mai cresti,stai linistita, nu iti face probleme, te vei dezvolta (in inaltime) pana pe la 16-17 ani, adica sunt sanse sa te mai inalti cu cativa cm
Pentru 14 ani esti destul de inalta poate vei mai creste poate nu dar zau ai o obsesie esti fata adica zau cat vrei sa ai 2 m nu o sa-ti gasesti decat parteneri ai scunzi ca tine ceea ce e ciudat adica aloooo moni si iri sau ce>?/
esti chiar inalta pentru varsta ta
ce sa mai zica cei care chiar au probleme cu inaltimea? ma si bufneste rasul ca tu te plangi ca ai 1, 72
Aici depinde de parinti daca ei sunt foarte inalti o sa mai cresti daca nu, nu mai cresti
Buna! Si eu am 14 ani si am in jur de 1, 70-1, 75.Fac handbal de aproape 5 ani si mai am inca un an.Si eu sper sa mai cresc putin.E frumos sa fii inalta.Altfel mergi pe tocuri si altfel iti vine o rochie cand esti inalta. Apucate de un sport si tu.Baschetul cred ca e cel mai indicat, dar si de la handbal sau fotbal te inalti.
Pai problema e ca tatal meu este inalt si mama e mai scunda, e mai scunda si decat mine si tocmai deeaia am intrebat, pana in momentul de fata nu am practicat nici un sport doar ce faceam la scoala la orele de sport daca aveam cheff sa stau la ora mai mult nu...
Si perioada asta de vara nu am facut mai nimic adica am stat si am tot stat si doar ma plimbam nu ca in alti ani cand ma jucam toata ziua, eu credeam ca daca nu am mai facut nimic e posibil sa fi stopat din inaltime.
Din toamna am de gand sa ma apus de practicat un sport!... poate imi e de ajutor in privinta asta si da stiu chair am o obsesia cu lungimea
Parerea mea este ca e destul pentru o fata de orice varsta de la 14 in sus daca vrei sa mai cresti trebuie sa faci baschet mergi la un cos de baschet ca il sti tu prin apropiere la vreo scoala si sari la cos si dai sarind. eu de exemplu vream sa cresc si saream de pe loc sa ating tavanul de pe loc si acum am 1.84 da sunt baiat si nu eram mic da vream eu sa vad daca merge si am mers
Mi se pare ca esti foarte inalta la varsta ta! Eu am 14 ani si 1.62! Acum depinde de tinee daca vrei sa mai cresti! Fa-i sport (handball.bascket etc.)! Succes!:*
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: