anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 14 ani si 1 saptamana In legatura cu o chestiee. eu cu mama am vorbit mai dmeult ca daca am prieten sa-i zic sau daca ies cu un baiat.Si zilele trecute nu stiu cum ne-am dat in vorba si a zis ca sunt prea mica pentru a avea un iubit prin cls 9 ma lasa.sad si eu acum ma inteleg bine cu un baiat...si nu stiu ce sa fac daca ma pun cu el o sa ma ascund de mama mai mereu pentru ca nu vreau sa afle daca nu ma lasa la varsta asta sa am prietenn..nu stiu ce sa facc... ma gandeam sa-i zic ca ies doar cu un baiat ca amici sau nu stiuu..HELPP!

6 răspunsuri:
| Alexandra_2209 a răspuns:

Ai putea sa ii explici cum sta treaba... daca tu chiar te simti apropiata de baiatul respectiv mama ta ar trebui sa te inteleaga si sa te sustina.

| chelo0 a răspuns:

Nu e o idee buna laughing spune-i q iesi q baiatul ala si sunteti doar amici, cel mai bine, dupa se complica prea tare

| victorandrei a răspuns:

Lasa prostiile si pune burta pe carte. Lasa "gagicii" ca ai timp si mai tarziu. Nu esti nici la liceu si iti arde de prostii.

| Mada96Madutza a răspuns:

Nu in toate cazurile e batjocura! Nu generaliza te rog...

| positivity a răspuns:

Şi tu îţi faci probleme pentru că nu te lasă să ai iubit până în clasa a 9-a?
Ce să mai zic eu, părinții mi-au spus clar că nu am voie să am prieten până când nu am 18 ani.
Ei bine, se pare că situația s-a agravat, iar acum sunt nesociabilă, retrasă, fără prieteni/ amici.
La 14 ani, nu prea ai nevoie de iubiți, învață pentru a intra la un liceu bun şi apoi distrează-te (cu prietenii).
Iar acum revenind la problema ta.
Eu ţi-aş sugera să nu-i ascunzi mamei tale de relația ta cu tipul respectiv, pentru că minciuna are picioare scurte. Şi oricum va afla cândva.

| Mada96Madutza a răspuns:

Poate asta crezi tu.Ma rog...parerea ta. Oricum nu sunt de acord cu afirmatia ta.Stii,intr-o relatie nu se rezuma totul la sex si atat.E vorba de sentimente pentru persoana iubita.Dar nah nu toti stiu ce-s alea loser

Întrebări similare