anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si 5 luni iar cand sunt acasa mi se pare ca sunt destul de inalta(1, 55) dar cand ajung la scoala sau in orice alt loc public si ma simt prost deoarece nu mi se pare acelasi lucru ...ma simt foarte mica (si nu e un sentiment placutlaughing) iar toti colegii m-au intrecut si sunt cea mai mica din clasa. Si as vrea cateva sfaturi pentru a creste mai repede, stiu ca poate veti zice ca am timp sa cresc, dar nu e asa...mai ales ca in septembrie ma duc la liceu nu as vrea ca acolo sa fiu poreclitacryingVa rog! Multumesc!

9 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Eu am aproape 14 ani(ii implinesc in aprilie) si am 1, 67. Tata si mama sunt inalti.Da, probabil este din gena.Nu te panica.Cine te place, te place asa cum esti.NU conteaza ca esti inalta,scunda, grasa, slaba.Conteaza sa fi tu si sa te simti bine in propria ta piele.
Stai linistita ca nu vei fi poreclita! Mai ai timp sa cresti...:*Bafta la liceu!

| alynutza6820 a răspuns:

Depinde de inaltimea parintilor.Gena asta! sad Şi la mine este la fel.Am 13 ani, in clasa. a VIII-a şi nici măcar 1, 50 nu cred că am! Nu mă mai măsor deoarece nu vreau sa imi fac,, inima rea"! Oricum, trebuie sa facem ambele mult sport, mai ales exercitii sa ne atarnam la bara, innot, eu nu pot, mi-e frica de apa! Trebuie să iesim cumva din criza asta!laughing

| JustForFewSeconds a răspuns (pentru alynutza6820):

Mda...ai dreptate in privinta genei (mama e ceva mai micabig grin)... sport fac dar inotul la mine nu e posibil caci unde locuiesc nu exista asa ceva si nici nu am posibilitatea sa merg in alt oras! Nu stiu ce exercitii ar trebui sa fac? orice as face!

| alynutza6820 a răspuns (pentru JustForFewSeconds):

Păi să stai atârnată la bară, genoflexiuni, sărituri ca mingea, sărituri în lungime, fandari laterale, aşa ceva. thinking

| notsoslimshady a răspuns:

Bai chillax ca zici ca iti schimbi locul de invatatura. unele clase a 8-a sunt pline de retardati.mie sincer imi plac feltele mai scunde ca mine happy, asta daca sunt si ceva bune.si mai stiu o groaza de baieti cu asemenea gusturi

| JustForFewSeconds a răspuns (pentru notsoslimshady):

E bine ca mai sunt unii baieti cu gusturi din astea...:d

| Lemonbipp a răspuns:

Eu am 12 ani si 1, 65, eu ma simt un pic prea inalta, asta e, esti mai micuta!

| JustForFewSeconds a răspuns (pentru Lemonbipp):

Stiucryingcrying.nu mai vreau sa fiu asacrying

| Norisor97 a răspuns:

Poate ca e nevoie de mai mult sport.sa te dezvloti mai bine.si te ajuta sa cresti.normal